• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Merhaba 🙋‍♀️🙋‍♀️

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar biz Ponçik 💙🤍 ve Polat 💚💛 iki yavru yüz, yaklaşık 50 günlüğüz. 3 gün önce geldik, az önce de annemiz forumunuzu bulup bizi bu güzel okula kayıt ettirmeye getirdi 😊 bu arada tüneğimizi de babamız yaptı 😍 hepinizi sevgiyle selamlarız 🙋‍♂️🙋🏻‍♂️

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar biz Ponçik 💙🤍 ve Polat 💚💛 iki yavru yüz, yaklaşık 50 günlüğüz. 3 gün önce geldik, az önce de annemiz forumunuzu bulup bizi bu güzel okula kayıt ettirmeye getirdi 😊 bu arada tüneğimizi de babamız yaptı 😍 hepinizi sevgiyle selamlarız 🙋‍♂️🙋🏻‍♂️
Merhaba hoşgeldiniz 😊 kuşların fotoğrafını görmek isteriz 🥰

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Buyrunuz, Polat bey tam foto çekilirken ayağını kaldırıp poz verdi veya size selam verdi sanırım 🤣 çektikten sonra da geri indirdi 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz 😊 masallah çok güzeller dilerim torunlarını da görürsünüz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok güzeller maşallah
Odaya sağlıyormusunuz uçuşları nasıl
Aslında yeni geldikleri için 1 hafta kadar salmicaz dedik ama el alıştırması yaparken eşimin elinde kapıya gidip geldi Polat bey 🤣 eşim bi deneyelim dedi Polat çıkınca ponçik de peşinden atladı zaten kuyruğundan yakın takipte polati 😅 tavana baya çarptılar, sonra perdeye komşular. 5 dk kadar sakinleşmelerini bekleyip eşimin kendi yaptığı tüneğe aldık 1 saate yakın orda durdular. Hafif tedirginler hala, ama parmaktan parmağa geçiyorlar yine de 😍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hoşgeldiniz ponçik i Merak ettim ismi gibi ponçik mi acaba ☺ aramıza hoşgeldiniz bende Yeniyim ☺
Ponçik yukarıda paylaştım resmini, mavi beyaz renklerde 😊 diğerini sürekli takip ediyor o otunce ötüyor o yem yedikten sonra kendisi yiyor vs. Bir sürü isim saydım kafesin yanına gidip, mavi, maviş, gök, gökyüzü, sky, çiko, şımarık gibi. Ponçik deyince dönüp bana baktı,birkaç defa tekrarladım ağzını açıp geri kapatti sanki onaylar gibiydi. Ben de öyle karar verdim 😊

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlarınıza karşı olan sevginizi çok güzel ifade ediyorsunuz... Bu çok hoşuma gitti... 🧿

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah maşallah güle güle güle büyütün
2.5 3 aylık civarında bir bebek var bende de . yetişkin kusun yanına koydum bir süre bütün fitlamaligi öğrendi
Ele gelmiyor şimdi ve aşırı şımarık ev yaramaz ☺ basım onunla dertte gibi ama eşimde baya sevdi
Umarım Bizim de elimize gelir
Biz zaten aynı kafeste oldukları için ayirmadik ama acaba eğitim için ayırmak daha mi mantıklı olurdu diye düşünmüyor da değiliz 🤔 kafes içinde başlayın, o şekilde yavaş yavaş sabırla alışacaktır 😍 sağlıkla büyüsünler 🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlarınıza karşı olan sevginizi çok güzel ifade ediyorsunuz... Bu çok hoşuma gitti... 🧿
Cok teşekkürler 🙏 2 japon 1 vatozumuz da var, hepsine ayrı ayrı ilgi ve şefkat göstermeye çalışıyoruz. Zaten sevgi olmazsa ilgi de olamaz diye düşünüyorum. Bizden görüp 2 buçuk yaşında kızımız da seviyor, uyanır uyanmaz balıklara mama vermek istiyor, kuşlar çık dediği anda heyecanla gelip cik cik dedi diye oynuyor zıplıyor onu öyle görmek daha da sevgi dolu olmama sebep oluyor 🥰

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok güzel bir ismi var
Bence tamda ponçik cinayet belli mi peki
Evet, Polat dişi ponçik erkek olarak almıştık aslında, ama araştırma yaptım biraz ve ikisinin de erkek olduğunu fark ettim 😅 biraz bize de sürpriz oldu 🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
En fazla bu kadar yaklaşabiliyorum şimdilik, çünkü cadı kızım uyanık dışarı salarsam hem yavrular hem kızım korkabilir birbirlerine karşı önyargılı olmalarını istemem 💙

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maşallah çok tatlılar. Hoşgeldiniz. :)

Üst Alt