• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba Sevgili Kuş Sevdalıları,

25 Kasım 2021 tarihinde internette kuşum ile ilgili bazı konuları araştırırken bu siteye rast geldim. İlk önce aktif olmadan önce konuları şöyle bir taradım ve konuların gayet güzel işlendiğini gördüm. Sonunda bu siteye üye olmaya karar verdim. Bir kaç konu açarak sizlerle kuş bilgisi aracıyla tanımaya fırsat buldum. Çok sıcak bir ortam buldum ve iyi ki Kafeskuşları sitesine üye oldum dedim. Ekonomistim ve 47 yaşındayım.

Eski kuşum Boncuk 2 yıl önce vefat etmişti. Bu vefat beni hayli fazla üzmüştü. Boncuk 7 yıl yaşadı. Onu çok özlüyorum hala. O bir şiiri bile okuyabilecek yetenekte bir Muhabbet Kuşuydu. Bu vefat beni muhabbet kuşlar hakkında derin ve detaylı araştırmalara sevk etti. Birçok kuş üreticisinin ve veterinerin kapısı çalıp sorularımı sordum. Muhabbet kuşların hakkındaki birçok yerli ve yabancı yayınlarını takip ettim. Bu konu ile ilgili kitapları ve makaleleri okudum. Tecrübeli kuş bilgeleri ile sohbet ettim. Sonunda Muhabbet Kuşları hakkında geniş bir bilgi bankasına sahip oldum. Ancak bu bana yetmiyor. Çünkü her geçen gün bazı bilgilerin muğlak veya eksik olduğunu fark ediyorsunuz. Ya da yenilikler ortaya çıkıyor. İnsanlar bilgilerini paylaşmalı ki tam ve doğru bilgiyle kuşuna sağlıklı ve mutlu baksın.

Şuan yavrum Bicirik var. Onun mutlu ve sağlıklı olması için doğru ve tam bilgilere ulaşıp ona en iyi bir şekilde bakmak istiyorum.

Dolayısıyla sizlere tekrar merhaba diyorum...

Saygılarımla

T

Taha

Yasaklı
Aramıza hoşgeldiniz hocam bende maliye mezunuyum. Sizin gibi üstadları aramızda görmek ne mutlu ☺

EnesGenç

Eski Forumcu
Aramıza hoş geldiniz ağabey sizi aramızda görmek bizi mutlu eder

Soner

Aktif Üye
Boşuna dememişler paylaşılmayan bilgi bilgi değildir diye aramıza hoşgeldiniz sizin gibi araştırmacı ve tecrübeli abilerimizden bizlerinde öğreneceği cok sey vardır..Ayrıca konumuz kuşlarımız olsada burdaki samimi aile ortamı paha biçilemez

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Boşuna dememişler paylaşılmayan bilgi bilgi değildir diye aramıza hoşgeldiniz sizin gibi araştırmacı ve tecrübeli abilerimizden bizlerinde öğreneceği cok sey vardır..Ayrıca konumuz kuşlarımız olsada burdaki samimi aile ortamı paha biçilemez
Hoş bulduk kardeşim...

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Üst Alt