• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba

Soner

Aktif Üye
Ne yazacgımı cokta bilemiyorum 6 subat gecesi herseyimizi kaybettiğimiz gibi can dostlarımdan 2 sinide kaybettim maalesef sehmus abinin bakımını üstlendiği iki kuşum dısında suan bakmıs oldugum kuşumda yok ama mental olarak azda olsa iyi geleceğini temmenni ederek imkan oldukca yeniden burda olmaya calısacagım herkese iyi forumlar..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ne yazacgımı cokta bilemiyorum 6 subat gecesi herseyimizi kaybettiğimiz gibi can dostlarımdan 2 sinide kaybettim maalesef sehmus abinin bakımını üstlendiği iki kuşum dısında suan bakmıs oldugum kuşumda yok ama mental olarak azda olsa iyi geleceğini temmenni ederek imkan oldukca yeniden burda olmaya calısacagım herkese iyi forumlar..
Kardeşim çok şeyler yaşadın yine dik durdun inancını yitirmedin ben olsaydım belki senin kadar güçlü olamazdım Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🤲 Tekrar aramıza geldiğine çok sevindim forumda hâlâ makalelerin var yardımların var emeğin var senin hayvanseverligini de bir çoğumuz iyi biliyoruz 😊 iyiki varsın cankardes hoşgeldin sefalar getirdin🥰

Soner

Aktif Üye
Kardeşim çok şeyler yaşadın yine dik durdun inancını yitirmedin ben olsaydım belki senin kadar güçlü olamazdım Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🤲 Tekrar aramıza geldiğine çok sevindim forumda hâlâ makalelerin var yardımların var emeğin var senin hayvanseverligini de bir çoğumuz iyi biliyoruz 😊 iyiki varsın cankardes hoşgeldin sefalar getirdin🥰
Allah razı olsun o geceden bu yana tüm sürecte arayıp sordugunuz ve her konuda destek oldugunuz icin minnettarım yakınımız dostumuz zaten kalmadı ama sizler ve tanımadıgımız ve hic yüzünü bile görmediğimiz kisilerin destekleriyle ayakta kalabildik cok sükür sürec hala zor bir sekilde devam ediyor ama umutla bakmak zorunda oldugumun farkındayım Allah hepinizden razı olsun düşmanıma bile bu durumu o geceyi ve bu süreci yaşatmasın insallah🙏Sizlerde iyi ki varsınız abim hosbulduk cok tesekkur ederim ❤

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Cok ama cok uzgunum.. basiniz sagolsun caniniz sagolsun. 😔 ne diyecegimi bilemiyorum. Umarim bundan sonra hayat size hep ciceklerini sunsun. 🙏 hosgeldiniz 🌸

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Hoşgeldiniz. Çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Neler yaşadığınızı tahmin bile edemeyiz. Sizi tanımıyorum ama biz hayvanseverler, hepimiz biriz, kardeşiz. Birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz. Yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen söyleyiniz. Dualarımız sizlerle. 🌸

Soner

Aktif Üye
Cok ama cok uzgunum.. basiniz sagolsun caniniz sagolsun. 😔 ne diyecegimi bilemiyorum. Umarim bundan sonra hayat size hep ciceklerini sunsun. 🙏 hosgeldiniz 🌸
Allah razı olsun dostlar sagolsun🙏insallah İnanın önümüz kapkaranlık ama ufacık ısıklarla umutla tutunmaya calısıyoruz kac yıl sonra eskiye dönebiliriz bilmiyorum ama güzel günlere dönmeyi umutla bekliyoruz güzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim🙏

Soner

Aktif Üye
Hoşgeldiniz. Çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Neler yaşadığınızı tahmin bile edemeyiz. Sizi tanımıyorum ama biz hayvanseverler, hepimiz biriz, kardeşiz. Birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz. Yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen söyleyiniz. Dualarımız sizlerle. 🌸
Allah razı olsun hepinizden evet o geceyi ve hala yasadıklarımızı tahmin etmek dediğiniz gibi zor bir söz var ya yaşamayan bilemez diye insallah hic kimse ne yasasın nede bilsin Allah'tan tek dileğim duam bu 🙏cünkü tahmin edilenden cok daha kötü insan basına gelince anlıyormus ama basınza gelmeden sizlere söyleyeceğim tek sey lütfen her anınızın kıymetini bilin eşinizin arkadaslarınızın dostlarınızın akrabalarınızın ve hic birseyden sikayetci olmayın ve dert etmeyin inanın degmez.Tekrardan tesekkur ederim 🙏

Bahar Y.

Müdavim
Allah razı olsun hepinizden evet o geceyi ve hala yasadıklarımızı tahmin etmek dediğiniz gibi zor bir söz var ya yaşamayan bilemez diye insallah hic kimse ne yasasın nede bilsin Allah'tan tek dileğim duam bu 🙏cünkü tahmin edilenden cok daha kötü insan basına gelince anlıyormus ama basınza gelmeden sizlere söyleyeceğim tek sey lütfen her anınızın kıymetini bilin eşinizin arkadaslarınızın dostlarınızın akrabalarınızın ve hic birseyden sikayetci olmayın ve dert etmeyin inanın degmez.Tekrardan tesekkur ederim 🙏
O kadar güzel konuşmuşsun ki abim, çok haklısın... İnsanlar bazı şeylerin değerini kaybedince veya kaybetme korkusu yaşayınca anlıyor. Allah düşmanıma bile yaşatmasın o geceyi dediğin gibi..

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Çok geçmiş olsun, kayıplarınız için sabırlar diliyorum. Tekrar hoş geldiniz, umarım çok daha güzel günlerde bir arada oluruz. Dualarımız sizlerle 🙏🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Öncelikle tekrarsan hoşgeldiniz.

Çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Bizler yaşamadığımız halde çok etkilendik, sizlerin birebir yaşayan olarak durumunuzu tahmin etmek daha zor. Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah her şey gönlünüzce olur bundan sonra. 🌹

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun, başınız sağolsun. İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce olur. Geçmişte olanların izi tez zamanda silinir.

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Allah razı olsun dostlar sagolsun🙏insallah İnanın önümüz kapkaranlık ama ufacık ısıklarla umutla tutunmaya calısıyoruz kac yıl sonra eskiye dönebiliriz bilmiyorum ama güzel günlere dönmeyi umutla bekliyoruz güzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim🙏
Umut var oldugu surece isik hep var olacak.. allah yardimciniz olsun. Keske sihirli bi degnegim olsa.. dualarimiz hep sizinle 🙏

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun! Allah kalanlarınıza güç kuvvet versin. Kimse zamanı geri alamaz ve kayıpların asla telafisi olamaz. O yüzden umarım yarınlarınız güzel olur, tekrar toparlanıp hayata tutunmayı başarırsınız

Üst Alt