• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

merhaba

egemen

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Öldü , yoktu
Hastalık Belirti Tarihi
20 Kas 2022
merhaba kuşum bugün cama çarptı yerde kıvranıp bağırdı ve gözleri kapandı biz hemen veterinere götürdük öldü dediler ama ben ölüm sebebine çok anlamadım erkek olanda çok çarpıyo kendiside cama hep çarpıyordu elimize aldığımda burnunun üstünde kan vardı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz siz veterinere götürürken yaşıyor muydu orada mi öldü. Ayrıca ölüm sebebini merak etmişsiniz cama çok hızlı bir şekilde carptiysa çarpmadan dolayı vefat etmiştir. Diğer kuşunuz da cama çarpmış ölmemiş ama cama çarpma derecesi önemli birde bünye de etken diye düşünüyorum. Zaten küçücük canlar carpmadan dolayı bedeni dayanmamistir. Başınız sağolsun 🙏🏻

egemen

Yeni Üye
Merhabalar hoşgeldiniz siz veterinere götürürken yaşıyor muydu orada mi öldü. Ayrıca ölüm sebebini merak etmişsiniz cama çok hızlı bir şekilde carptiysa çarpmadan dolayı vefat etmiştir. Diğer kuşunuz da cama çarpmış ölmemiş ama cama çarpma derecesi önemli birde bünye de etken diye düşünüyorum. Zaten küçücük canlar carpmadan dolayı bedeni dayanmamistir. Başınız sağolsun 🙏🏻
aslında çok yavaş vurdu cama veterinere giderken arabada bi gözünü açtı sonra kapandı gözü

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başınız canınız sağolsun 😔 ölüme sebep aranmaz ama çarpma sonucu iç kanama olmuş olabilir

Üst Alt