• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba sultan papağınımı yıkarken kanadının altında bir şey fark ettim

Sultan Bulut

Yeni Üye
erkek sultan papağanımı 1 aydan fazla bir süredir yıkamadım hiç havalar soğuk olduğundan sağlığından endişe ettim yıkarken kanatlarının altında bi yara fark ettim parazit belirtisi mi öyle ise ne yapmam gerekir endişe etmeli miyim veya veterinere götürmeli miyim kanadının altını kaşımıyor hiç ama akar olduğundan şüphelendim dışkısında bir sorun yok kanadını çok fazla elletmediğinden tam net çekemedim diğer kanadında da aynısı var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim❤
ekliyorum; garip bir kokusu var o yüzden akar olduğunu düşündüm zaten

Ekli dosyalar

Sultan Bulut

Yeni Üye
Rica ederim iyi akşamlar 🙏🌸
ufak bir sorum daha olacaktı ayrı konu açmak istemedim burda bahsettiğim papağanım çok acıtacak şekilde ısırıyor tabi her zaman ısırmıyor ama bazen kafese geri koyarken elime almaya çalıştığımda ısırıyor buna bir çözüm var mı acaba😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
ufak bir sorum daha olacaktı ayrı konu açmak istemedim burda bahsettiğim papağanım çok acıtacak şekilde ısırıyor tabi her zaman ısırmıyor ama bazen kafese geri koyarken elime almaya çalıştığımda ısırıyor buna bir çözüm var mı acaba😊
Isırdıkça elinizi çekmeyin 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
erkek sultan papağanımı 1 aydan fazla bir süredir yıkamadım hiç havalar soğuk olduğundan sağlığından endişe ettim yıkarken kanatlarının altında bi yara fark ettim parazit belirtisi mi öyle ise ne yapmam gerekir endişe etmeli miyim veya veterinere götürmeli miyim kanadının altını kaşımıyor hiç ama akar olduğundan şüphelendim dışkısında bir sorun yok kanadını çok fazla elletmediğinden tam net çekemedim diğer kanadında da aynısı var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim❤
ekliyorum; garip bir kokusu var o yüzden akar olduğunu düşündüm zaten
Koku ağır mı irin kokusu gibi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
evet ağır ve tuhaf bi kokusu var
Yara vardır yara yoksa açılmak üzeredir,
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa tam oralara sürün%90 canlı parazit (akar) yumurtlamış
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen
Geçmiş olsun
Sabah erkenden uygulamaya başlayın
Yanetkisi yoktur
Antibiyotik ve antibakteriyeldir

Ekli dosyalar

Sultan Bulut

Yeni Üye
Yara vardır yara yoksa açılmak üzeredir,
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa tam oralara sürün%90 canlı parazit (akar) yumurtlamış
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen
Geçmiş olsun
Sabah erkenden uygulamaya başlayın
Yanetkisi yoktur
Antibiyotik ve antibakteriyeldir
yara veya iltihap yok ama sadece kızarıklık var ve tüyler seyrek o kısımda her hangi bir şişlikte yok yeni olmuş muhtemelen ilerlememesi ve hemen farketmem tedavi açısından avantaj sağlar mı ve yarın uygulamaya başlasam tahmini kaç gün sürer iyileşmesi 1 ampül yeterli olacak mıdır kaç tane almam gerek

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
yara veya iltihap yok ama sadece kızarıklık var ve tüyler seyrek o kısımda her hangi bir şişlikte yok yeni olmuş muhtemelen ilerlememesi ve hemen farketmem tedavi açısından avantaj sağlar mı ve yarın uygulamaya başlasam tahmini kaç gün sürer iyileşmesi 1 ampül yeterli olacak mıdır kaç tane almam gerek
Siz iki tane alın bir hafta boyunca kullanın, buraya gün gün resmini de atabilirsiniz hep birlikte bakarız 😊

Üst Alt