• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Merhaba şimdiye kadar hangi canlara baktık (Sohbet)

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba şimdiye kadar hangi canlara baktık paylaşmak istiyorum. Ben hem onları anmak hemde bir sohbet ortamı olsun diye konuyu başlatıyorum..

Mert.

Eski Forumcu
Maşallah bende paylaşırım birazdan eski kuslarimi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba şimdiye kadar hangi canlara baktık paylaşmak istiyorum. Ben hem onları anmak hemde bir sohbet ortamı olsun diye konuyu başlatıyorum..
Hocam sadece kuş mu yoksa bütün evcillerimizden mi bahsediyoruz ona göre atalım 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şimdiye kadar 2 kedi, bir köpek ve bir sürü kuş besledim, ve 3-4 farklı akvaryumda balıklar salyangoz ve karides besledim. Yani akvaryumlar eşimindi ama olsundu :) resimleri bulamadım şu an için, ama her birinin yeri, anısı bambaşkadır bende, hepsi gözümün önünde büyüdüler, her biri birbirinden farklı ama hepsi de birer melek ❤

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Pek çok kedi ve köpek baktım, bir çift muhabbet kuşu..
Ama en unutamadığım ve öldüğü zaman beni darmadağın eden şahinim vardı kendim yakalamıştım 16 yaşımdayken yaralıydı 4-5 ay yaşadı ama yarası iyileşmedi ve öldü
Şimdi de canım gibi sevdiğim iki sultanım var

Son düzenleme:

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bunlarda benden gelsin diğerlerini bulamadım telefonumda isteyene anılarını anlattırim
Tüm Yavrularımızın Tüyleri Kadar Ömürleri Olsun İnşallah ♥Ekli dosyayı görüntüle 31292
maşallah 😍

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ben paylaşmıyorum ya ne zaman paylaşsam nazar değiyor🥲 Atılan fotolara da maşallah demeden geçmeyelim😅😅

Üst Alt