• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba muhabbet kuşum çok nadir geceleri ses çıkarıyor

yusufcan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Solunum yolu
Hastalık Belirti Tarihi
1 Mar 2025
Kullanılan İlaç
Avi-ast
Merhabalar muhabbet kuşum arada bir gece çok nadir ses çıkarıyor bundan önce üşütmüştü ciğerlerinden veterinere götürdüm avı ast yazıldı ve baya iyi geldi 3 günde iyileşti lakin ilerleyen zamanda böyle bir sorun yoktu şuan 2 aydır çok kısık sanki nefes alırken zorlanma gibi bir sorunla karşılaştım ama bu sürekli olmuyor iştahında yemesinde içmesinde veya neşesinde bir sorun görmedim konuşuyor benimle oynuyor ama bu sorunu var lütfen yardımcı olabilirmisiniz...

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhabalar muhabbet kuşum arada bir gece çok nadir ses çıkarıyor bundan önce üşütmüştü ciğerlerinden veterinere götürdüm avı ast yazıldı ve baya iyi geldi 3 günde iyileşti lakin ilerleyen zamanda böyle bir sorun yoktu şuan 2 aydır çok kısık sanki nefes alırken zorlanma gibi bir sorunla karşılaştım ama bu sürekli olmuyor iştahında yemesinde içmesinde veya neşesinde bir sorun görmedim konuşuyor benimle oynuyor ama bu sorunu var lütfen yardımcı olabilirmisiniz...
Merhaba. Güncel dışkı resmi ve tünek üzerinde 10-15 saniyelik videosunu atar mısınız. Takviye olarak kanatlıoil turbo respiratory nefes açıcı veya röhnfried atemfrei alabilirsiniz, ikiside bitkisel içerikli ve güvenilirdir.

yusufcan

Yeni Üye
Tamam Allah'ın izniyle atacağım lakin bu ürünler her petshopcuda mi bulunuyor yoksa net üzerinde mi sipariş vereceğiz diskidan sonra videosunda atacağım

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamam Allah'ın izniyle atacağım lakin bu ürünler her petshopcuda mi bulunuyor yoksa net üzerinde mi sipariş vereceğiz diskidan sonra videosunda atacağım
Merhaba herhangi bir probiyotik ve vitamin takviyesi de kullanıyor musunuz

Üst Alt