• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba kuşum disimi erkekmi ve yaşi kaç bilen varmı 5 ay oldu alalı çok korkuyor elime aldığımda ısırıyor yardımcı olurmusunuz ve aşırı tüy döküyor

zynpp.

Müdavim
Merhaba bence kuşunuz dişi .
Yavaş ve sabırla yaklaşın elinizden yem yedirerek elinize alışmasını saklıyabilirsiniz.
Zorla tutmayın ,elinize almayın güvenini kaybedersiniz.
Elinizi ısırdığın da elinizi çekmeyin çekerseniz alışkanlık haline getirip hep yapar.

yldzinci

Yeni Üye
Merhaba bence kuşunuz dişi .
Yavaş ve sabırla yaklaşın elinizden yem yedirerek elinize alışmasını saklıyabilirsiniz.
Zorla tutmayın ,elinize almayın güvenini kaybedersiniz.
Elinizi ısırdığın da elinizi çekmeyin çekerseniz alışkanlık haline getirip hep yapar.
Teşekkür ederim cevapladiginiz için yaşini biliyormusunuz eş Alcam yanina

zynpp.

Müdavim
Rica ederim .Maalesef yaşı hakkında bir bilgim yok.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayacaktır.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuz yetişkin bir dişi. Yetişkin olduğu için de alışması zor olur ama sabır lazım 🤗 Yaş konusunda net bir şey ben söyleyemem ancak tüy döneminde tüy kapsüllerinden belli. Tüy dönemi boyunca haftada 2 gün yarım suluğa 8 damla bt amin forte öneririm 🙏

yldzinci

Yeni Üye
Kuşunuz yetişkin bir dişi. Yetişkin olduğu için de alışması zor olur ama sabır lazım 🤗 Yaş konusunda net bir şey ben söyleyemem ancak tüy döneminde tüy kapsüllerinden belli. Tüy dönemi boyunca haftada 2 gün yarım suluğa 8 damla bt amin forte öneririm 🙏
Çok teşekkür ederim 🥰

bahark

Paylaşımcı
Minnoşun güzelliğine bak :love: Yetişkin görünüyor, eş alabilirsiniz ama eşinin de yetişkin olmasına dikkat edin. Bazen satıcılar yaş konusunda yanıltıcı davranabiliyor. :cry: Eş için de strese girmemesi adına tüy dökümünden sonra alabilirsiniz diye düşünüyorum ama tabii diğer üyelerimizin de fikirlerini alın mutlaka. 🌸

Üst Alt