• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba dostlar kuşunuzun söylediği en komik yada size garip gelen bunu nerden öğrendi dediğiniz kelimleri neler ☺️

Seyda112

Paylaşımcı
Benim kuşum maşallah bir yaşında güzel güzel konuşuyor akşam "param var" diye bağırdı biz ailecek şok geçirdik. "Allah'ım yarabbim ya" da diyor gerçi biraz komik oluyo ondan duymak 😂😂😂 sizden de cevaplarınızı bekliyorum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim kuşum maşallah bir yaşında güzel güzel konuşuyor akşam "param var" diye bağırdı biz ailecek şok geçirdik. "Allah'ım yarabbim ya" da diyor gerçi biraz komik oluyo ondan duymak 😂😂😂 sizden de cevaplarınızı bekliyorum
Ay param var mı dedi 🤣 çok güldüm ya maşallah darısı benimkilerin başına daha yeni yeni öğreniyorlar 😅 ama benim 2 buçuk yaşında kızımın var hayırdır sana diyor elini de kaldırıp o 'hayirdir' hareketini yapıyor nerden kimden duydu bilmiyorum ama kız çocuğundan hayırdır sana diye duymak garip ve komik geliyor 😂😂

Seyda112

Paylaşımcı
Ay param var mı dedi 🤣 çok güldüm ya maşallah darısı benimkilerin başına daha yeni yeni öğreniyorlar 😅 ama benim 2 buçuk yaşında kızımın var hayırdır sana diyor elini de kaldırıp o 'hayirdir' hareketini yapıyor nerden kimden duydu bilmiyorum ama kız çocuğundan hayırdır sana diye duymak garip ve komik geliyor 😂😂
Ahahah hocam bizde çok şaşırdık bazi uydurma kelimeler yapıyor mesela "bitaneşim" bizden hiç duymadi biz ondan duyduk ama param var bizi kırdı geçirdi. Maşallah kız çocukları baba takliti çok yapar ilerleyen zamanda tıraş olmaya falan kalkabilir benim geçmişim de babamı izleyip köpük sürmüşlüğüm var 😂😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ahahah hocam bizde çok şaşırdık bazi uydurma kelimeler yapıyor mesela "bitaneşim" bizden hiç duymadi biz ondan duyduk ama param var bizi kırdı geçirdi. Maşallah kız çocukları baba takliti çok yapar ilerleyen zamanda tıraş olmaya falan kalkabilir benim geçmişim de babamı izleyip köpük sürmüşlüğüm var 😂😂
Hahah evet babası gibi oturmaya falan da kalkıyor zaten 😅 yolda ellerini sırtında birleştirip yürüyor çok komik 😂 bitaneşim de çok güzelmiş yani bence siz de ona diyin artık bitaneşim 👍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benimki hiç birşey söylemiyor aklı Fikri karı kizda 😁 niyeti este olan dişi kuşumu baştan çıkartmak
Ya ahahahah çok güldüm 🤣 çapkın diye değiştirelim hemen ismini yeni kimlik çıkaralım senin oğlana 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Demez 😂neyi gösteriyor
Sanki aslan Yok evde 3 tane yigido var
Ama bunu da 4 . Yaptı 😁
Benim eşim de Polata laf soyletmiyor şimdi ponçik polati dövüyor arada diye verelim dedik ya, niye benim ponçiğimi veriyoruz ki polati verelim dedim tepkisini ölçmek için, amanın benim Polat'ım aslan oğlum vermem kimseye dedi sanki kendi oğlu 🤣🤣🤣

Bulut_

Paylaşımcı
Bazen annem kurban olurum seni verene diye seviyordum
Anne Kurban diyor suan 😂 anladığını kadarını tekrarlamış ben çok şaşırdım şimdi doğrusunu öğretmeye çalışıyorum 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hepsi süpermiş ama ama bu nasıl oldu abi ya! 😅

Bana Bicirik bir akşamı Eşek babam dedi... Ben şok...
Benim sadece Bulut konuşuyor,o da klasik şeyleri söylüyor komik bir şey öğretmek hiç aklıma gelmedi bundan sonra buna çalışayım. 😂

Klasiklerden farklı olarak aşk kuş diyor. 🤭

Üst Alt