• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Merhaba disi muhebbet kuşum çok hasta

nevman

Yeni Üye
Merhaba dişi muhabbet kuşum 1 aydir yürümekte ve hareket etmekte zorlanıyor ucamiyor diskisi poposuna yapışıyor kabarık duruyor ve keyifsiz uyumaya çalışıyor sürekli iyi gelmesi için şurup aldım bağırsak enfeksiyonu için oda iyi gelmedi bı kaç gündür kullanıyorum bu değişim yok ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen durumdan anlayan veteriner de bulamadim

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Tünekte duruşunu streamble üzerinden ekleyebilir misiniz bir de gündüz dışkılarını.Ne ilacı aldınız,kafanıza göre ilaç kullanmayın.Kuşlar çok hassas canlılar fayda beklerken zarar görebilirsiniz.Konumunuz istanbul gözüküyor pek çok kanatlı uzmanı var aslında

nevman

Yeni Üye
Tünekte duruşunu streamble üzerinden ekleyebilir misiniz bir de gündüz dışkılarını.Ne ilacı aldınız,kafanıza göre ilaç kullanmayın.Kuşlar çok hassas canlılar fayda beklerken zarar görebilirsiniz.Konumunuz istanbul gözüküyor pek çok kanatlı uzmanı var aslında
Akşam eve gecince ekliyecegim ilacı pet shoptan aldım suyuna damlatın dediler bu fotolar var

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafesi çok küçük. Plastik tünek ve ballı kraker zararlı. Tahta tünek takın ve daldarı verin.

Poposu şiş mi? Şişse sert mi?

Kağıthane Vetform kliniği kuşlarla ilgileniyor. Götürmeniz uygun olur.

nevman

Yeni Üye
Kafesi çok küçük. Plastik tünek ve ballı kraker zararlı. Tahta tünek takın ve daldarı verin.

Kafes büyük fotoda dolayı küçük görünmüş popoda sisiklik vardı akşam daha detaylı bakıp bilgi vericegim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Erkek kuşunuz da çok sağlıklı görünmüyor. Daha net detaylı fotoğraf eklermisiniz.

Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen

nevman

Yeni Üye
Erkek kuşunuz da çok sağlıklı görünmüyor. Daha net detaylı fotoğraf eklermisiniz.

Nasıl yuklicem videoyu erkek kuşu 2 yıl önce bı akraba bakmıyordu aldık ondan tüyleri dökulmustu

nevman

Yeni Üye

Vetform klinigi iyimi kuştan anlıyorlar ise gotureyim

Batuş

Paylaşımcı
Vetform klinigi iyimi kuştan anlıyorlar ise gotureyim
arkadaşlar önerdiyse iyidir güvenebilirsiniz. İki kuşunuz banada çok sağlıklı gelmedi göstermeniz iyi olur. Durum hakkında gelişmelerden bizleri de haberdar edin lütfen seviniriz

nevman

Yeni Üye
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable merhaba kuşların videosunu linkte belirttim kullanmış olduğum ilacida yukledim Suluga damla olarak koyuyorum 3 gündür kullanıyorum bir gelişme olmadi

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

nevman

Yeni Üye

Merhaba video link yükledim inceleyip bakar mısınız size zahmet Watch unnamed | Streamable

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşlara dış parazit damlası uygulayın. Dişi kuş çok yağlanmış. Yürütün egzersiz yapsın. Diyet yem verin.

Linkteki takviyeleri mutlaka kullanın

nevman

Yeni Üye
Kuşlara dış parazit damlası uygulayın. Dişi kuş çok yağlanmış. Yürütün egzersiz yapsın. Diyet yem verin.

Linkteki takviyeleri mutlaka kullanın
Erkek kuş aldığımızda böyleydi hareketlerinde bir sorun yok ama disi kuş sonradan böyle oldu hiç ucamiyor dediğiniz yağlanma dışında ciddi bir problem varmıdır diskisida yapışıyor alttaki tuylarine
Fotoda yüklediğim serumlardan kullanıyorum zararlimi

Ekli dosyalar

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Erkek kuş aldığımızda böyleydi hareketlerinde bir sorun yok ama disi kuş sonradan böyle oldu hiç ucamiyor dediğiniz yağlanma dışında ciddi bir problem varmıdır diskisida yapışıyor alttaki tuylarine
Fotoda yüklediğim serumlardan kullanıyorum zararlimi
Bu takviyeler yetersiz. Semiha hocamızın attığı linkteki takviyeleri temin edip kullanabilirsiniz. Öte yandan siz kafese ne kadar büyük desenizde bana çok küçük geldi 2 kuşa göre değil. Plastik tünek,ballı kraker acilen kalkmalı

nevman

Yeni Üye
Bu takviyeler yetersiz. Semiha hocamızın attığı linkteki takviyeleri temin edip kullanabilirsiniz. Öte yandan siz kafese ne kadar büyük desenizde bana çok küçük geldi 2 kuşa göre değil. Plastik tünek,ballı kraker acilen kalkmalı
Ballı krakeri kaldırdım daldari ve tahta tünek alicagim hemen Semiha hoca bin belirttiği Takviyeleri alıp kullanmam yeterli olur mu veterinere götüreyim mi müşteri yoksa takviyeleri kullandıktan sonra bir gelişme olmaz ise mi götüreyim

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Ballı krakeri kaldırdım daldari ve tahta tünek alicagim hemen Semiha hoca bin belirttiği Takviyeleri alıp kullanmam yeterli olur mu veterinere götüreyim mi müşteri yoksa takviyeleri kullandıktan sonra bir gelişme olmaz ise mi götüreyim
İmkanınız el veriyorsa bence kanatlı uzmanı görmeli ben pek iyi görmedim canlarınızı .

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun. Ama bu takviyeleri de mutlaka edinin.

Üst Alt