Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #1 Kendimi tanıtmaya şöyle başlayım 16 yaşındayım Ankara`da yaşıyorum teknik bir lise de 11. sınıf öğrencisiyim böyle işte...
Kendimi tanıtmaya şöyle başlayım 16 yaşındayım Ankara`da yaşıyorum teknik bir lise de 11. sınıf öğrencisiyim böyle işte...
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 20 Kas 2022 #2 Merhaba çaylak arda biraz geç oldu ama hoşgeldin memleket neresi? Kaçtane kuşun var? kuşlarda çip var mı
Merhaba çaylak arda biraz geç oldu ama hoşgeldin memleket neresi? Kaçtane kuşun var? kuşlarda çip var mı
Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba çaylak arda biraz geç oldu ama hoşgeldin memleket neresi? Kaçtane kuşun var? kuşlarda çip var mı Genişletmek için tıkla ... Çankırılıyım Şehmus Abi 2 tane kuşum var çipte yok hocam küçük değiller zaten
Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba çaylak arda biraz geç oldu ama hoşgeldin memleket neresi? Kaçtane kuşun var? kuşlarda çip var mı Genişletmek için tıkla ... Çankırılıyım Şehmus Abi 2 tane kuşum var çipte yok hocam küçük değiller zaten
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 Kas 2022 #4 Çaylak' Alıntı: Çankırılıyım Şehmus Abi 2 tane kuşum var çipte yok hocam küçük değiller zaten Genişletmek için tıkla ... Niye ki çip her kuşa takılır
Çaylak' Alıntı: Çankırılıyım Şehmus Abi 2 tane kuşum var çipte yok hocam küçük değiller zaten Genişletmek için tıkla ... Niye ki çip her kuşa takılır
Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #5 Bahar Y.' Alıntı: Niye ki çip her kuşa takılır Genişletmek için tıkla ... Tecrübesizlik işte hocam sanırım çip ayağa takılan bileklik değil mi ben üretici videoları izliyorum hocam onlar yeni bebişlere takıyorlardı
Bahar Y.' Alıntı: Niye ki çip her kuşa takılır Genişletmek için tıkla ... Tecrübesizlik işte hocam sanırım çip ayağa takılan bileklik değil mi ben üretici videoları izliyorum hocam onlar yeni bebişlere takıyorlardı
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 Kas 2022 #6 Çaylak' Alıntı: Tecrübesizlik işte hocam sanırım çip ayağa takılan bileklik değil mi ben üretici videoları izliyorum hocam onlar yeni bebişlere takıyorlardı Genişletmek için tıkla ... Yok hayır çip bambaşka bir şey, @Mert G. biliyor bu işleri
Çaylak' Alıntı: Tecrübesizlik işte hocam sanırım çip ayağa takılan bileklik değil mi ben üretici videoları izliyorum hocam onlar yeni bebişlere takıyorlardı Genişletmek için tıkla ... Yok hayır çip bambaşka bir şey, @Mert G. biliyor bu işleri
Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #7 Bahar Y.' Alıntı: Yok hayır çip bambaşka bir şey, @Mert G. biliyor bu işleri Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum hocam o zaman ben bunu inşallah bir ara öğreniriz
Bahar Y.' Alıntı: Yok hayır çip bambaşka bir şey, @Mert G. biliyor bu işleri Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum hocam o zaman ben bunu inşallah bir ara öğreniriz
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 Kas 2022 #8 Kuşlarını göremedik Arda Mert nazar değmez herkes maşallah diyor merak etme
Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #9 Bahar Y.' Alıntı: Kuşlarını göremedik Arda Mert nazar değmez herkes maşallah diyor merak etme Genişletmek için tıkla ... Maviş ve Ceviz
Bahar Y.' Alıntı: Kuşlarını göremedik Arda Mert nazar değmez herkes maşallah diyor merak etme Genişletmek için tıkla ... Maviş ve Ceviz
Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #10 Çaylak' Alıntı: Maviş ve Ceviz Genişletmek için tıkla ... Hocam tek sorunlar çiftleşip yavruları olmuyor onun için bir daha onları ayırmama kararı aldım onlar beraber çok mutlu
Çaylak' Alıntı: Maviş ve Ceviz Genişletmek için tıkla ... Hocam tek sorunlar çiftleşip yavruları olmuyor onun için bir daha onları ayırmama kararı aldım onlar beraber çok mutlu
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 Kas 2022 #11 Kalamar kemikleri baya fazlaymış çok şanslılar, nereden aldın o kadar kalamar kemiğini benimde ihtiyacım var alacak yer düşünüyordum
Kalamar kemikleri baya fazlaymış çok şanslılar, nereden aldın o kadar kalamar kemiğini benimde ihtiyacım var alacak yer düşünüyordum
Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #12 Bahar Y.' Alıntı: Kalamar kemikleri baya fazlaymış çok şanslılar, nereden aldın o kadar kalamar kemiğini benimde ihtiyacım var alacak yer düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Burada bir üretici abi var ondan almıştım
Bahar Y.' Alıntı: Kalamar kemikleri baya fazlaymış çok şanslılar, nereden aldın o kadar kalamar kemiğini benimde ihtiyacım var alacak yer düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Burada bir üretici abi var ondan almıştım
M Mert G. Paylaşımcı Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 395 Tepkime puanı 414 Puanları 63 20 Kas 2022 #13 Bahar Y.' Alıntı: Yok hayır çip bambaşka bir şey, @Mert G. biliyor bu işleri Genişletmek için tıkla ... Benle simdi konunun ne alakasi var anlamadim gitti ardayi sizin gibi yeni tanidim Bahar Y.' Alıntı: Kuşlarını göremedik Arda Mert nazar değmez herkes maşallah diyor merak etme Genişletmek için tıkla ... Benim kuslarimi gördünüz anlik fotoğrafda olmasi gerekiyor hatagimmi oldu beni de bildirendirin ona gore duzeltmeye calisim
Bahar Y.' Alıntı: Yok hayır çip bambaşka bir şey, @Mert G. biliyor bu işleri Genişletmek için tıkla ... Benle simdi konunun ne alakasi var anlamadim gitti ardayi sizin gibi yeni tanidim Bahar Y.' Alıntı: Kuşlarını göremedik Arda Mert nazar değmez herkes maşallah diyor merak etme Genişletmek için tıkla ... Benim kuslarimi gördünüz anlik fotoğrafda olmasi gerekiyor hatagimmi oldu beni de bildirendirin ona gore duzeltmeye calisim
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 Kas 2022 #14 Mert G.' Alıntı: Benle simdi konunun ne alakasi var anlamadim gitti ardayi sizin gibi yeni tanidim Benim kuslarimi gördünüz anlik fotoğrafda olmasi gerekiyor hatagimmi oldu beni de bildirendirin ona gore duzeltmeye calisim Genişletmek için tıkla ... Hayır Mert, Ardayla sohbet ediyorduk neden üstüne alındın ki
Mert G.' Alıntı: Benle simdi konunun ne alakasi var anlamadim gitti ardayi sizin gibi yeni tanidim Benim kuslarimi gördünüz anlik fotoğrafda olmasi gerekiyor hatagimmi oldu beni de bildirendirin ona gore duzeltmeye calisim Genişletmek için tıkla ... Hayır Mert, Ardayla sohbet ediyorduk neden üstüne alındın ki
M Mert G. Paylaşımcı Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 395 Tepkime puanı 414 Puanları 63 20 Kas 2022 #15 Bahar Y.' Alıntı: Hayır Mert, Ardayla sohbet ediyorduk neden üstüne alındın ki Genişletmek için tıkla ... Abla oraya arda mert yazmisin oyuzden
Bahar Y.' Alıntı: Hayır Mert, Ardayla sohbet ediyorduk neden üstüne alındın ki Genişletmek için tıkla ... Abla oraya arda mert yazmisin oyuzden
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 Kas 2022 #16 Mert G.' Alıntı: Abla oraya arda mert yazmisin oyuzden Genişletmek için tıkla ... Kafam karışmış boşver sen
Mert G.' Alıntı: Abla oraya arda mert yazmisin oyuzden Genişletmek için tıkla ... Kafam karışmış boşver sen
Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #17 Bahar Y.' Alıntı: Kafam karışmış boşver sen Genişletmek için tıkla ... Adımın Gerçekten Arda Mert olması hocam peki
Bahar Y.' Alıntı: Kafam karışmış boşver sen Genişletmek için tıkla ... Adımın Gerçekten Arda Mert olması hocam peki
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 Kas 2022 #18 Çaylak' Alıntı: Adımın Gerçekten Arda Mert olması hocam peki Genişletmek için tıkla ... Sezgilerim kuvvetli diyelim o zaman...
Çaylak' Alıntı: Adımın Gerçekten Arda Mert olması hocam peki Genişletmek için tıkla ... Sezgilerim kuvvetli diyelim o zaman...
Çaylak Paylaşımcı Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 276 Tepkime puanı 295 Puanları 63 20 Kas 2022 #19 Bahar Y.' Alıntı: Sezgilerim kuvvetli diyelim o zaman... Genişletmek için tıkla ... Baya kuvvetliymiş Bahar Hocam Şehmus Hocam güvenseydi keşke daha mutlu olurdum
Bahar Y.' Alıntı: Sezgilerim kuvvetli diyelim o zaman... Genişletmek için tıkla ... Baya kuvvetliymiş Bahar Hocam Şehmus Hocam güvenseydi keşke daha mutlu olurdum
M Mert G. Paylaşımcı Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 395 Tepkime puanı 414 Puanları 63 20 Kas 2022 #20 Bahar Y.' Alıntı: Kafam karışmış boşver sen Genişletmek için tıkla ... Oyle olsun abla ama. Ben niyese kafam iyice karisti
Bahar Y.' Alıntı: Kafam karışmış boşver sen Genişletmek için tıkla ... Oyle olsun abla ama. Ben niyese kafam iyice karisti