• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba 6 aydır bende olan albinom alıştıramıyorum hınzırı...

ozi06

Yeni Üye
Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce aldığım bir erkek al binom var çok seviyorum ancak bir türlü alıştıramıyorum elimi uzattımda tavırlı bir şekilde çikiyor sonra kafesine uçuyor direk. Bir türlü elimde omzumda durmasını sağlayamıyorum. Çok ürkek davranıyor elimde darı yiyor ama bittikten sonra aynı şekilde devam ediyor. Kafeste olduğu zaman benim oturduğum yönde kalıyor çıkardığımda bana yakın bölge de kafes üzerinde duruyor ama bir türlü elime omzuma gelmiyor. Alıştıramıyorum eğitim olayı geçti diye korkuyorum 😪 yardımcı olursanız sevinirim

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce aldığım bir erkek al binom var çok seviyorum ancak bir türlü alıştıramıyorum elimi uzattımda tavırlı bir şekilde çikiyor sonra kafesine uçuyor direk. Bir türlü elimde omzumda durmasını sağlayamıyorum. Çok ürkek davranıyor elimde darı yiyor ama bittikten sonra aynı şekilde devam ediyor. Kafeste olduğu zaman benim oturduğum yönde kalıyor çıkardığımda bana yakın bölge de kafes üzerinde duruyor ama bir türlü elime omzuma gelmiyor. Alıştıramıyorum eğitim olayı geçti diye korkuyorum 😪 yardımcı olursanız sevinirim
Ben ve albino sultan hayranlığım...
Burçak ablaya katılıyorum perde yöntemi ile kendinize güvenini sağlayabilirsiniz ya da kafes içi eğitime devam 🙏🏻

ozi06

Yeni Üye
Kafes içi eğitim nasıl oluyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Alışır umarım 🙂

Üst Alt