• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

memati huzursuzluk çıkarıyor

papagai33

Aktif Üye
merhabalar çok konu açıyorum biliyorum ama bu olayı anlamadım.

memati her akşam bu köşeye geçip böyle hareketler yapıyor. iş yeri kapanmaya yakın hep böyle yapıyordu acaba diyorum bu saatlerde dükkan kapanıyor diye uyku moduna mı geçiyor? ondan mı böyle?=

şimdi evdeyiz bu saate kadar ayaktayız acaba rahatsız mı oldu? annem onu tv yakınına koydu diye stres yapmış olabilir mi?

video ektedir

saygılar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

memati her akşam bu köşeye geçip böyle hareketler yapıyor. iş yeri kapanmaya yakın hep böyle yapıyordu acaba diyorum bu saatlerde dükkan kapanıyor diye uyku moduna mı geçiyor? ondan mı böyle?=

şimdi evdeyiz bu saate kadar ayaktayız acaba rahatsız mı oldu? annem onu tv yakınına koydu diye stres yapmış olabilir mi?

video ektedir

saygılar

Uyumak istiyor bay Memati bey😊🤲
Alışkanlığı dükkandan geliyor, örtün uyusun asabi beyefendiyi🥰🤲😊

papagai33

Aktif Üye
WhatsApp Görsel 2025-01-12 saat 22.33.11_6cf98ac7.jpg

demet abla dükkan 8 de kapanıyor 7.30 da o bu moda giriyordu. böyle örttüm olmuş mu? ışığı da kapatayım mı böyle yeter mi? çünkü ben daha uyumayacağım da :D teşekkürler bilgi için.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ekli dosyayı görüntüle 75917

demet abla dükkan 8 de kapanıyor 7.30 da o bu moda giriyordu. böyle örttüm olmuş mu? ışığı da kapatayım mı böyle yeter mi? çünkü ben daha uyumayacağım da :D teşekkürler bilgi için.
Tek tarafını açın, açık olan kısım duvara baksın ablacım , hava da alsın
Memati erken uyumaya alışmış, akıllı uykusunu alıyor😊sabah da gün ışıyınca uyanıyordur🥰😊🤲

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ah Memati maşallah sana 🌸 Benim çiko da böyle felaketler valla ama anneannem aşırı sevdiği için anneannemin oda arkadaşı, anneannem hiç kıyamıyor sadece arka ve üstünü örtüyoruz ☺

papagai33

Aktif Üye
Tek tarafını açın, açık olan kısım duvara baksın ablacım , hava da alsın
Memati erken uyumaya alışmış, akıllı uykusunu alıyor😊sabah da gün ışıyınca uyanıyordur🥰😊🤲
Duvar tarafı açık abla zaten bu ağ abla delikli yani çok güzel hava alır. ama dikkat edeceğim. keşke ben de memati gibi olsam iyi ki bana çekmemiş haha

papagai33

Aktif Üye
Ah Memati maşallah sana 🌸 Benim çiko da böyle felaketler valla ama anneannem aşırı sevdiği için anneannemin oda arkadaşı, anneannem hiç kıyamıyor sadece arka ve üstünü örtüyoruz ☺
ya memati ısırıyor ve korkmadığımı belli etmek için iyice elimi sokuyorum yine de ısırıyor. sanırım uykusu gelince gözü bir şey görmüyor

Sagi

Aktif Üye

video ektedir

saygılar

ejderha dilinde size beni rahat bırak diyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
ya memati ısırıyor ve korkmadığımı belli etmek için iyice elimi sokuyorum yine de ısırıyor. sanırım uykusu gelince gözü bir şey görmüyor
Aynısını çiko da yapıyor çok normal ben de uykum gelince huysuzlaşıyorum ben mematiden yanayım 🤣🤣🤣