• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Maşallahınızı alırız☺️🙏🏼

Gizem şener

Yeni Üye
Benim uykucu, tembel ama çok obur evlatcım Limon ile size Merhaba demek istedik☺🙏🏼

Ekli dosyalar

Mehmet B.

Paylaşımcı
Maşallah tüyü kadar ömrü olsun 👏👏ballı kraker tavsiye etmiyorlar muhabet kuşları için papağanlar içinde öyle olabilir sizde bi araştırın isterseniz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah tüyü kadar ömrü olsun 👏👏ballı kraker tavsiye etmiyorlar muhabet kuşları için papağanlar içinde öyle olabilir sizde bi araştırın isterseniz
Aaaa evet fark etmemiştim, o yemi baldan ziyade yapışkan kimyasal maddeler kullanarak yapıyorlar, zararlı kuşlarımız için, lütfen kullanmayalım ✋🙏

Gizem şener

Yeni Üye
Evet araştırdıktan sonra vermemeye karar verdim malesefki zararlıymış bir iki kişi daha söyledi bana ki zaten limon asla sevmedi yemedi nedense kuşlar severdi kraker. Bir çift kuşum daha var kraker seviyordu onlar ama kaldırdım evden krakerleri.. bi veterinimize soracağım bu ballı kraker konusunu ☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir masallah da benden limona gelsin 🧿

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist