Bugün denizde yüzerken kayalarda martı olduğunu düşündüğüm bir kuş duruyordu. Hiç uçmaması dikkatimi çekti. Yarım saat sonra bir köpek ona doğru ilerleyince kendini suya bıraktı ve yüzmeye başladı. O yüzdü bende peşine yüzdüm ve kovalama sonucu karşıdaki kayalıklara çıktık. O kayalıklarda yürürken araya düştü bende orda yakalayabildim.
112yi arayarak beni konu ile ilgili bir yere bağlamasını istedim. Orman birşeyine bağladı adam bana numaramı ekibe ilettiğini ve beni arayacaklarını söyledi. Biraz bekledim daha sonra kuşu alıp eve getirdim. Arayan soran henüz olmadı. Kuşu aldım geldim ama bu kuş ne yer? Ekmek verdim bi tadına baktı yemedi. Ekmeği ıslatıp verdim o şekilde elimden kopartarak yediğini gördüm ama yeterli mi bilmiyorum. Başka ne yer bilgisi olan varmı?
Kuşun bir kanadı yok saldırıya uğramış olabilir kanadı yok orada kemik var.
112yi arayarak beni konu ile ilgili bir yere bağlamasını istedim. Orman birşeyine bağladı adam bana numaramı ekibe ilettiğini ve beni arayacaklarını söyledi. Biraz bekledim daha sonra kuşu alıp eve getirdim. Arayan soran henüz olmadı. Kuşu aldım geldim ama bu kuş ne yer? Ekmek verdim bi tadına baktı yemedi. Ekmeği ıslatıp verdim o şekilde elimden kopartarak yediğini gördüm ama yeterli mi bilmiyorum. Başka ne yer bilgisi olan varmı?
Kuşun bir kanadı yok saldırıya uğramış olabilir kanadı yok orada kemik var.