• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Marshall çok durgun

ROMM48

Aktif Üye
Herkese merhaba öncelikle,dün akşam çok iyiydi, bugün işten geldim kafes ızgarasına çökmüş durgun halde sürekli uyku halinde gibi,normalde elimi uzatirim hemen gelir konuşmaya başlar ama elime bile gelmiyor kendim alıyorum,ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz Ekli dosyayı görüntüle 36492

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güncel bir dışkı resmi görebilir miyiz temiz peçete üzerinde yeni yapılmış olması gerekiyor 🙏 cereyanda mı kaldı, veya son günlerde farklı bir şey yedi mi?

ROMM48

Aktif Üye
Güncel bir dışkı resmi görebilir miyiz temiz peçete üzerinde yeni yapılmış olması gerekiyor 🙏 cereyanda mı kaldı, veya son günlerde farklı bir şey yedi mi?
Yedikleri hep aynı farklı birşey yemedi ama 3 kuş aynı kafeste kalıyor hangisi onun dışkısı bilinmez 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Eğer hastaysa zaten onu ayrı kafese almak gerekir, diğerlerine de geçmemesi için. O şekilde yapacağı dışkıyı da görebiliriz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ev ısısı nasıl? Birden ısı değişimi oldu mu? Mümkünse video görebilirmiyiz

ROMM48

Aktif Üye
Ev ısısı nasıl? Birden ısı değişimi oldu mu? Mümkünse video görebilirmiyiz
Abi selamlar,bu videoyu çektikten sonra bı tık gözleri açtı yem yemeye başladı canlandı ama yem yedikten sonra yine aynı durgunluk devam ediyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yemi çok sade markası ne ? Ekstra bir şey verdin mi bu ara veya suyuna verdiğin birşey olur bozulmuş bir gıda vs onları kontrol et ayrıca yemezse mutlaka beslemen lazım daldari ve aspur al kardeşim yesinler

ROMM48

Aktif Üye
Abi daldari veya aspur hiç yemediler doğrusu, verdiğim yemin resmini ekleyeyim haftada bir yarım çay kaşığı kadar elma sirkesi koyuyorum sularına ve hazır su veriyorum,haftada 1 de yumurta bebe bisküvisi rendelenmiş elmayı iyice sıkıp mama yapıp veriyordum ama şehir dışındaydım 1 aydır,annem mama da veremedi haliyle,ciddi birşeyi yoktur değil mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi daldari veya aspur hiç yemediler doğrusu, verdiğim yemin resmini ekleyeyim haftada bir yarım çay kaşığı kadar elma sirkesi koyuyorum sularına ve hazır su veriyorum,haftada 1 de yumurta bebe bisküvisi rendelenmiş elmayı iyice sıkıp mama yapıp veriyordum ama şehir dışındaydım 1 aydır,annem mama da veremedi haliyle,ciddi birşeyi yoktur değil mi
Büyük ihtimalle bu yemden dolayı kardeşim daha kaliteli bir yem verin bu yem bayat olabilir çünkü diğer kuşlarda da sakinlik gördüm elma sirkesi verme asitler kuşlara zarar verir. Daldari ve aspur a yok diyecek kuş tanımıyorum ama öyle de olsa yemini değiştirin versele laga, gardenmix veya goldwings olabilir

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun son durumu nasıl acaba.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun.
Şehmus abmin dediklerini yaparsanız iyileşri kuşunuz inşallah. :)
Ayrıca bebe bisküvisi de vermeyin kuşlara. O da zararlı.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkı fotoğrafı var mı? Bende gözükmüyor

ROMM48

Aktif Üye
Çok şükür. Daha dikkatli olalım kafes dibine inen kuş kolay kolay kendine gelmiyor şanslısınız. Yine de bir süre ayrı dursun diğer kafeste durum ne?
İyileşince ben yine Bir araya getirdim, şuan hepsi iyi durumda 😊