• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Marka önerisi

kaan.pastel

Yeni Üye
Herkese İyi günler forumdaki 2.Konum umarım rahatsız etmemisimdir...
Kuşum için bir muhabbet kuşu tasması alacağım fakat her markanın 100 iyi yorumuda olsa 1 tane kötü yorum görünce vazgeçiyorum sizlerin kullandığı güvenilir bir tasma markası varsa link bırakabilir misiniz önerileriniz nelerdir teşekkürler...

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Asla önermiyorum kusura bakmayın takan da kullanan da yazık ediyor. Kuşlar ürkek canlılar Allah korusun tasma üzerindeyken tepki olarak ani bir uçma hareketinde narin vücudu ve kanat yapısı ciddi hasar görebilir. Eminim diğer arkadaşların çoğunluğu benimle aynı fikirdedir. Dışarıda yanınızda olmasını istiyorsanız küçük taşıma çantalarından alabilirsiniz.

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Herkese İyi günler forumdaki 2.Konum umarım rahatsız etmemisimdir...
Kuşum için bir muhabbet kuşu tasması alacağım fakat her markanın 100 iyi yorumuda olsa 1 tane kötü yorum görünce vazgeçiyorum sizlerin kullandığı güvenilir bir tasma markası varsa link bırakabilir misiniz önerileriniz nelerdir teşekkürler...
Evet eziyet gibi olur kanatlarının altından sabitlemek gerekiyor tasmayı ve ne kadar sıkıp sıkmadığınızı net anlamayabilirsiniz canı yanabilir, belki kanatı sıkıştırırsanız deforme olabilir, çanta daha mantıklı birsürü çeşit var önünüze takarsınız çantayı hem kuşunuzu görürsünüz hem de kuşunuz dışarıyı. Evde de salıyorsunuzdur heralde, camdan dışarı da bakıyordur yeterli olur.

Üst Alt