• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İzmir Manisa - Sultan Papağanı sahiplenmek istiyorum

Wilakress

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir çift çok geveze muhabbet kuşum var. Bunların yanına bir adet Sultan eklemek istiyorum. Çok uzak şehirlere gidemem fakat uygun olur ise İzmir'den teslim alabilirim. İlgilenen arkadaşlar olur ise özelden iletişimi geçmelerini rica ediyorum. İyi günler dilerim.

Wilakress

Yeni Üye
Umarım istediğiniz gibi bir kuş sahiplenirsiniz. Olursa resimlerini görmek isteriz 😁
Teşekkür ederim. Hocam aslında burada bir petshopta görüp heveslendim. Hatta şöyle söyleyeyim aslında buradaki hayvana acidigimdan onu anlmayi düşünüyorum. Bir süredir tek başına bekliyor ve kimse almadı, bakımsız ve üzgün durumda. Gidip biraz ilgilenince sanki gözlerinin içi gülüyor. Tüyleri biraz dökülmüş, hasta mi bilmiyorum ama stresten kendi yapmış olabilir yada kasinmaktan.

Isıtmıyor, hafif kaçıyor ama ele çabuk gelir durumda. Orada bekleyip hastalıktan ölmesin istiyorum, alıp evde ilgilenebilirim, en azından ordakinden daha fazla ilgilenirim. Ama kararsız kaldım evdeki kuşlarına birşey bulaşır mı emin olamiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 19577
Ekli dosyayı görüntüle 19578

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bende Manisa da yaşıyorum bilginiz olsun.