• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Mamistten Aldığım Vitaminler Geldi Hangi Günler Ve Nasıl Kullanacağım

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Merhaba mamistten aldığım vitaminler geldi hangi günler kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım hepsini ayrı ayrı suluklaramı koymalıyım yardımcı olabilirmisiniz hiç bilgim yok ilk kullanacağım yanlış birşey yapmak istemiyorum

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pazartesi gervit veriyorsanız çarşamba entrobac cuma günü de BT amin forte. Aralarda sade su boşluğu olarak ayarlayın. Ben günleri örnek verdim kendi durumunuza göre ayarlayabilirsiniz. Gervit yarım suluğa beş damla entrobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar yani çay kaşığının ucuyla. Bt amin forte yarım suluğa sekiz damla şeklinde. Takviyeler sulukta en fazla sekiz saat kalsın daha sonra temiz içme suyuyla değiştirin.

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Pazartesi gervit veriyorsanız çarşamba entrobac cuma günü de BT amin forte. Aralarda sade su boşluğu olarak ayarlayın. Ben günleri örnek verdim kendi durumunuza göre ayarlayabilirsiniz. Gervit yarım suluğa beş damla entrobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar yani çay kaşığının ucuyla. Bt amin forte yarım suluğa sekiz damla şeklinde. Takviyeler sulukta en fazla sekiz saat kalsın daha sonra temiz içme suyuyla değiştirin.
Teşekkürler haftosunuda sade sumu vereyim

Üst Alt