• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamaistten öğrenci bir hayvansever kardeşimize 1kg versele laga yem

iceberg987

Aktif Üye
Arkadaşlar istanbul'da yaşayıp durumu olmayan bir hayvansever arkadaşıma Mamaistten elden teslim almak üzere 1kg versele laga yem hediye etmek istiyorum. Zaten çok büyük bi meblağ değil o yüzden kargo ücretiyle falan uğraşmayalım. Hediye etmemin nedenini forumdaki hocalarımızdan bilenler bilir. Bugün kendimde sipariş verdim siteden piyasaya göre gerçekten ucuz fakat tek sorun kargo ücreti belli bir ücrete kargo bedava olması lazım hocam :) Şehmus beye direkt para havale edilecek, alacak olan arkadaşım irtibata geçerse benle sevinirim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar istanbul'da yaşayıp durumu olmayan bir hayvansever arkadaşıma Mamaistten elden teslim almak üzere 1kg versele laga yem hediye etmek istiyorum. Zaten çok büyük bi meblağ değil o yüzden kargo ücretiyle falan uğraşmayalım. Hediye etmemin nedenini forumdaki hocalarımızdan bilenler bilir. Bugün kendimde sipariş verdim siteden piyasaya göre gerçekten ucuz fakat tek sorun kargo ücreti belli bir ücrete kargo bedava olması lazım hocam :) Şehmus beye direkt para havale edilecek, alacak olan arkadaşım irtibata geçerse benle sevinirim.
Hocam yüreğinize sağlık teşekkür ederiz☺800 tl üzeri şuan kargo ücretsiz mamaistte🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
o sınıra ulaşamamışım , ihtiyacım olanları aldım zaten yinede trendyol ve hepsıburada ya göre gayet ucuzdu .. Teşekkürler
İnternet siteleri orjinallik konusunda tartışılır😒
Mamaist.com %100 orjinal,güvenilir ve tazedir
Ben kefilim🤲🥰