• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamaist

scl_lkm

Aktif Üye
İyi günler arkadaşlar, ben elimdeki yem bitince mamaistten alışveriş yapmayı planlamıştım. Muhabbet kuşuma versele laga yemini kullanıyordum ama mamaistte stokta yok :( hemen eklenir mi ? Ya da mamaistin yem karışımını alsam versele laga ile çok farkı var mı kuşum sever mi ? Biraz göbekten yağlı bir kuşum var, yem konusunda o yüzden kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler ☺

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
iyi günler.. Mamaist yemlerimiz versele laga dan üretiliyor. bilginize.. ayrıca, kuşlarınızin hastalığına göre yem karışımları ve diyet yemleri yapıyoruz.

scl_lkm

Aktif Üye
iyi günler.. Mamaist yemlerimiz versele laga dan üretiliyor. bilginize.. ayrıca, kuşlarınızin hastalığına göre yem karışımları ve diyet yemleri yapıyoruz.
Yaa çok teşekkür ederim ☺ hemen sipariş oluşturuyorum ☺

Moderatör tarafında düzenlendi:

scl_lkm

Aktif Üye
özel karışım mı sipariş vereceğim peki ? Özel karışımda sipariş sonrası mı belirteceğim kuşumun durumunu ? Çok soru sordum kusura bakmayın ☺

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
siparişi verdikten sonra whatsaptan notunuzu belirtebilirsiniz:)