• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamaist ürün

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ben zaten satın alıyorum sürekli tercih de ediyorum ama mamaya karıştırmak ve 6 saat bekletmek için uygun mu diye ürünü sormuştum aslında

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Rica ederim yavrun nasıl oldu 😊🌸
Bir sürü konu açmıştım hangisi açısından sorduğunuzu anlayamadım 😅 şuan böyle iyiyiz şükür 🙏 kilo aldı biraz ama zayıf olmaktansa kilosu olsun biraz diye düşünüyorum bu yemimiz bitince mamaistten diyet yem alacağım ☺ kendini iyi idare ediyor bir kanadı tutmamasına rağmen hiç eksikliğini hissettirmiyor işini hallediyor 🩷

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir sürü konu açmıştım hangisi açısından sorduğunuzu anlayamadım 😅 şuan böyle iyiyiz şükür 🙏 kilo aldı biraz ama zayıf olmaktansa kilosu olsun biraz diye düşünüyorum bu yemimiz bitince mamaistten diyet yem alacağım ☺ kendini iyi idare ediyor bir kanadı tutmamasına rağmen hiç eksikliğini hissettirmiyor işini hallediyor 🩷
Kanadında kırık vardı, akar vardı hepsini sordum 😊 Olsun çok şükür sağlıklı, akarı da yenmiş maşallah savaşçınız 🌸🥰

reverse

Aktif Üye
Bu "aktif" karbon tam olarak ne oluyor acaba?
Aslinda bu terim bana yabancı değil. Akvaryum hobisinden bildiğim, kullandığım bir ürün. Akvaryumlar için 2 farkli şekilde de bulunabiliyor. Karbon ve aktif karbon şeklinde.
Aktif karbonun üzerine bir miktar su döktüğünüzde nasıl tepkimeye girdiğini görebilirsiniz.
Kuşlar için üretilmiş aktif karbon da böyle mi acaba? Bu bana biraz tuhaf geliyor. Elinde olan varsa bir çimdik ürün üzerine birkaç damla su damlatıp deneyebilir mi rica etsem?