• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamaist sipariş

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Mamaist siparişlerim geldi emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel paketlenmişti, bizzat rica ettiğim tarihte kargoya verildi mamaist iyiki var 🙏😊 ancak yumurta maması ve vilmectin dışarıda bozulur mu ona göre hemen buzdolabına atayım dedim
Ohh miss 💓😊
Vilmectin ve damlalar serin yerde
Yumurta maması buz dolabında muhafaza olur💓😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mamaist siparişlerim geldi emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel paketlenmişti, bizzat rica ettiğim tarihte kargoya verildi mamaist iyiki var 🙏😊 ancak yumurta maması ve vilmectin dışarıda bozulur mu ona göre hemen buzdolabına atayım dedim
Rica ederiz ☺serin ve karanlık bir yerde muhafaza edin hiçbir şey olmaz 👍

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Mamaist siparişlerim geldi henüz hiç birini denemedik ancak paketlemeye yine hayran kaldım en çok merak ettiğim yem ancak nemlenmesin diye bile içine defne yaprağı ile gönderilmiş özenle 😊 hemde bir salıncak yollanmış ekstra ve bu ürün fazlaca konmuş ben 10 ml istememe rağmen. Mamaist gözüm kapalı toplu kuşlarıma alışveriş yaptığım bir site, teşekkürler Mamaist olmasa biz bu ürünleri nerden alırdık 🙏

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mamaist siparişlerim geldi henüz hiç birini denemedik ancak paketlemeye yine hayran kaldım en çok merak ettiğim yem ancak nemlenmesin diye bile içine defne yaprağı ile gönderilmiş özenle 😊 hemde bir salıncak yollanmış ekstra ve bu ürün fazlaca konmuş ben 10 ml istememe rağmen. Mamaist gözüm kapalı toplu kuşlarıma alışveriş yaptığım bir site, teşekkürler Mamaist olmasa biz bu ürünleri nerden alırdık 🙏
Aaa fazla mı göndermişler o kadar söylüyorum batacaz öyle yapmayın diye😜 çocukların kaninda var ne yapalım 🥰afiyet olsun canlara biz teşekkür ederiz yorumlarınız ve mamaisti tercih ettiğiniz için🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

siyaha

Yeni Üye
Merhaba
ayrı konu açmak istemedim, konuyu görünce burdan sormak isterim;

Mamaist'ten Sultan ım için Enterobac ve Gervit almıştım, Monk papağanlarıma da aynı ürünleri verebilir miyim?
Dozajlar aynı mı olmalı?

Teşekkürler...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba sultan ile aynı oranlarda verebilirsiniz ☺

siyaha

Yeni Üye
teşekkür ederim Şehmus Bey, başka sağlık ürünü önerir misiniz Monklar için?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
teşekkür ederim Şehmus Bey, başka sağlık ürünü önerir misiniz Monklar için?
Hocam onlar için özel bir karışım yem hazırlayabilirim gerçek meyvelerden ☺monklar aşırı egzotikler bu yüzden meyve ve sebzeleri çok severler 👍ekstra olarak formix ve enerjiol öneririm . Ve bt amın forte iki haftada bir verebilirsiniz☺

siyaha

Yeni Üye
Mamaist iletişim den ulaşabilir miyim?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ohh afiyet bal şeker olsun, şifa olsun, Şehmus BAKIR hocamızın gönlü bol ve çok merhametli 🥰🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yepyeni siparişler mis gibi uzun ömürlü mamalar, yemler, vitaminler tüm sparişim ve yanında çok çok güzel hediyesi ile geldi. Çok teşekkür ederim @Şehmus BAKIR,emeğine yüreğine sağlık ablacım, yine çok mutlu ettin beni 💓😊
Kuzularım yiyip şifa bulacak inşallah 🤲💓😊
Not: paketleme itina ve özenle çok sağlam yapılmış🤲💓😊

Ekli dosyalar