• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Mamaist Ramazan kampanyası

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Değerli kafeskuslaricom ailesi sizler için mamaist in bir ramazan kampanyasını başlatıyoruz 😊
6 Nisan 1 Mayıs arasında 80 TL ve üzeri alışverişinize 20 TL hediye çeki veriyoruz..
Bu kampanya sadece Bölünmüş ürünler için geçerlidir..Kampanyadan her kişi sadece bir kez faydalanabilir.. üye olmak mecburidir 🥳

Hediye çeki kodu: f9hJ3r

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Değerli kafeskuslaricom ailesi sizler için mamaist in bir ramazan kampanyasını başlatıyoruz 😊
6 Nisan 1 Mayıs arasında 80 TL ve üzeri alışverişinize 20 TL hediye çeki veriyoruz..
Bu kampanya sadece Bölünmüş ürünler için geçerlidir..Kampanyadan her kişi sadece bir kez faydalanabilir.. üye olmak mecburidir 🥳
Bu kampanya için sizlere çok teşekkür ediyoruz 😇 eğer benim çiftler yumurta yapmaya kalkarsa mama takviyesine ihtiyaç duyabiliriz çok sevindik 🙏

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye

Hediye çeki kodu: f9hJ3r
Harika maşaallah (y)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeni papağanıma vitaminin probiyotiğini ve yemlerini bu kampanyadan faydalanarak aldım. Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun inşallah kardeşim 😊 sabah Kargon yola çıkıyor ve takip no yolliyorum sana 👍