• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et mamaist mama

mara000

Aktif Üye
merhaba mamaistten yogun bakım maması alan varsa bisi sormak istiyorum. mama plastik kaptayken özellikle tahıllı kahvemsi bir kokusu vardı cam kavanozdan aldıgımdan beri ilk kez açıyorum (yaklasık bir hafta önce almıstım) ama o koku yok kötü de kokmuyor hicbir koku yok karanlıkta 25 derecenin altı bir yerde muhafaza ediyorum simdi mama yapmak üzereyim plastik kaşığa toz toz yapısıyor peçeteye koydum bes dk peçetede nemli iz kalcak mı diye kalmadi ama topaklanma da var üst tarafta (dosya ekledim) nem aldı mı almadı mı emin olamadim en son plastik kaptaki baya zaman gecince kokusunu kaybetmisti bu yenisinde bir sorun var mı kuşuma vereyim mi sizce + küf vs oluşmamış mıdır

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Topaklanma varsa verilmemesi gerekiyor diye biliyorum.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
tüh yeni alinmisti oysa ki🥲plastik kaptayken hic boyle olmuyordu emniyeti vardı
Yani entrobacta falan topaklanma varsa verilmemesi gerekiyor ama bunlarda öyle bir şey var mı bilmiyorum o topaklar kolayca ayrılıyor mu kürdanla dokundursanız ve siz atmayın yine de bekleyin Şehmus Abinin cevabını.

mara000

Aktif Üye
Yani entrobacta falan topaklanma varsa verilmemesi gerekiyor ama bunlarda öyle bir şey var mı bilmiyorum o topaklar kolayca ayrılıyor mu kürdanla dokundursanız ve siz atmayın yine de bekleyin Şehmus Abinin cevabını.
kürdanla dokununca bölündü dagılmadi. evet beklicem tesekkurler😊

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet o şekilde oluyor yoğun bakım maması. Entrobac ile yoğun bakım mamasının içeriği dokusu farklıdır o yüzden mama da sorun yok. 👍🏻

mara000

Aktif Üye
Evet o şekilde oluyor yoğun bakım maması. Entrobac ile yoğun bakım mamasının içeriği dokusu farklıdır o yüzden mama da sorun yok. 👍🏻
tesekkurlerr🥰sıcak suyla karıstırdım biraz çiğ tahin gibi kokuyor normal yani dimi emin olayim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
tesekkurlerr🥰sıcak suyla karıstırdım biraz çiğ tahin gibi kokuyor normal yani dimi emin olayim
Evet evet öyle bir kokusu var bende de var mamaistin yoğun bakım maması özellikle baktım sizin için. İçiniz rahat olsun sorun yok 🙂👍🏻