• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Buradan da tesekkur etmek istedim once @Şehmus BAKIR ve bu forumun kurulmasinda, gelismesinde, sahiplendigimiz birlikte yasadigimiz evlatlarimiza her an, her firsatta yardim etmek icin cabalayan her bir uyeye tek tek sonsuz tesekkurler.
Benim icin o kadar yeni ve o kadar alisilmisin disinda ki kanatli bir çucukla yasamak.
Her ayrintiyi, her ihtimali dusunurken yavastan siyiriyorum sandim ki imdadima sizler yetistiniz.
@Demet bükay @Hamdi @Perinka @Burçak A. @Aslı Ö. @Ece A. @Rob_Roy @Nora ve ismini anmayi unuttugum/henuz tanismadigim her bir uyeye tekrar tekrar tesekkur ederim gecmisteki her bir konuya ve benim sorularima bikmadan detaylica kostuklari, yardim ettikleri icin.
Minnettarim her birinize ayri ayri 🙏
Mamaist'ten siparislerim geldi de, heyecanla buraya kostum tesekkur firsati icin ,)
Eveet simdi gideyim de @Demet bükay ve @Şehmus BAKIR 'i darlayayim neyi, nasil, neden kullanicam diye aahhaha
Birbirlerine pasliyorlar daralttigim icin 🤣
Napayim su kanatli bebeye alisana kadar boyle 🙈
Tekrar tekrar tesekkur ederim her birinize 🙏

Ekli dosyayı görüntüle 103269
Hayırlı olsun rica ederim. Şifa olsun çucuğunuza.😍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Herkese iyi günler dileriz
Değerli kafeskuslaricom ailemiz cenazemiz nedeniyle geçen hafta kargolarda gecikme olmuştu lakin kargolarınız yola çıkmıştır.Siparişlerinizle ilgili sorulariniz için lütfen Whatsap hattımızdan veya mail olarak bilgi alınız,anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ben çok geç görmüş oldum, başınız sağ olsun abi. Rabbim mekanını cennet eylesin. 🤲🏼

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben de ihtiyaç olabilecek vitamin, yem, takviye vb. siparişlerimi mamaistten aldım. @Şehmus BAKIR hoca eksiksiz fazlasıyla bugün teslim etti teşekkürler. Kuşları güçlendirmek için vermeye başlayacağız.
Tanıştığıma çok memnun oldum hocam yüzyüze buluşmak daha samimice oluyor 😊Afiyet olsun canlara desteğiniz için teşekkürler 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
221567.jpg

Bizim sıpaların @mamaist alışverişi. 🥰
Takviyelerin sktsı geçince ihtiyaçları olabilecekleri aldım. Şehmus abim sağ olsun, kargom hemen geldi. 🤗

Ben kendime bu kadar bakmıyorum ama onların her şeyi olacak, imkanımız el verdiği kadarıyla. 🤭
Şu topu çok merak ettim,astım oyun alanına hemen.
Hepside şifa olsun inşallah, minnoşlarıma. 🌸

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 103811

Takviyelerin sktsı geçince ihtiyaçları olabilecekleri aldım. Şehmus abim sağ olsun, kargom hemen geldi. 🤗

Ben kendime bu kadar bakmıyorum ama onların her şeyi olacak, imkanımız el verdiği kadarıyla. 🤭
Şifa Olsun Evlatlarına Canım 🥰❤

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ekli dosyayı görüntüle 103811

Şifa olsun minnoşlarına abla. 🤗

Üst Alt