• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım mamaist.com ilk alışveriş

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
mamaist.com'dan siparişim elime ulaştı. paketlenmesi, kısa sürede (2 gün) ulaşması, ürünlerin son kullanma tarihlerinin uzun olması ayrıca diğer petshoplara göre fiyatların çok daha uygun olması beni fazlasıyla memnun etti. en önemli detay ise flora hanımın solunum yolunda sıkıntı var diye şehmus abimin ayriyeten hediye olarak ilaç göndermesiydi. canlarımızın sağlığını en az bizim kadar düşünen biri 😊 bu işi para için değil de arkadaşlarımızın iyiliği için yaptığı o kadar belli ki.. bu yüzden çok teşekkür ediyorum kendisine. ama kargo firması kaynaklı küçük bir sorun var, o kadar güzel paketlenmesine rağmen ilacımız biraz dökülmüş. keşke görevliler mancınık gibi fırlatmasa paketleri 😁 en azından düşünülmesi bile yeter. iyi ki şehmus abimiz ve iyi ki mamaist.com var 🙏

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayırlı olsun kardeşim 😊 ilacı saydığım halde dökülmüş olması beni üzdü ama umarım yetecek kadar kalmıştır eğer yetmiycek kadarsa yolliyim kardeşim.kargo firması şansını zorluyor 😅 başka firmaya başvuru yaptık bakalım hayırlısı olsun inşallah herşey için ben teşekkür ederim iyiki sizlerde varsınız.. ilacı söylediğim gibi kullan şifa versin inşallah

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun kardeşim 😊 ilacı saydığım halde dökülmüş olması beni üzdü ama umarım yetecek kadar kalmıştır eğer yetmiycek kadarsa yolliyim kardeşim.kargo firması şansını zorluyor 😅 başka firmaya başvuru yaptık bakalım hayırlısı olsun inşallah herşey için ben teşekkür ederim iyiki sizlerde varsınız.. ilacı söylediğim gibi kullan şifa versin inşallah
yok abi yeteri miktarda var tekrar zahmet etmene hiç gerek yok. az önce dediğin gibi kullandım daha şimdiden kafeslerinde şımarmaya başladılar bile 😁 başka firma daha iyi olabilir kanaatindeyim. tabii orası senin bileceğin iş 😊 ince düşüncelerin için teşekkür ediyorum abi tekrardan 🙏
Geçmiş OLSUN ilaç şifa olsun
☺
çok teşekkür ederiz, şifa olacağına eminim 😊