efe1903 Tutkulu Katılım 17 Eyl 2022 Mesajlar 843 Tepkime puanı 631 Puanları 93 19 May 2023 #1 Dışardaki güvercinlere beautiful food kurtlu mama vereceğim fakat içine nekton msa koydum gervit veya entrobacta kolaybilirmiyim nekton
Dışardaki güvercinlere beautiful food kurtlu mama vereceğim fakat içine nekton msa koydum gervit veya entrobacta kolaybilirmiyim nekton
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,750 Puanları 113 Yaş 41 19 May 2023 #2 efe1903' Alıntı: Dışardaki güvercinlere beautiful food kurtlu mama vereceğim fakat içine nekton msa koydum gervit veya entrobacta kolaybilirmiyim nekton Genişletmek için tıkla ... Hepsini karıştırma kardeşim her seferinde birini ekleyebilirsin suya ve mamaya
efe1903' Alıntı: Dışardaki güvercinlere beautiful food kurtlu mama vereceğim fakat içine nekton msa koydum gervit veya entrobacta kolaybilirmiyim nekton Genişletmek için tıkla ... Hepsini karıştırma kardeşim her seferinde birini ekleyebilirsin suya ve mamaya