• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

makale önerisi

cicininannesi

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar bizim cici ile nuri rahat durmuyor cici nurininde niyetini bozdu ve çiftleşecekler sanırım yakında ama ben bu süreçte ne yapacam ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum yuvalık neye yarıyor herşey nasıl olacak yavrulama süreçlerine kadar bu süreçle ilgili bilgilendirici bir yazı çok işime yarardı ya da varsa atarmısınız şimdiden teşekkürler😊

Eylül

Yasaklı
merhaba arkadaşlar bizim cici ile nuri rahat durmuyor cici nurininde niyetini bozdu ve çiftleşecekler sanırım yakında ama ben bu süreçte ne yapacam ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum yuvalık neye yarıyor herşey nasıl olacak yavrulama süreçlerine kadar bu süreçle ilgili bilgilendirici bir yazı çok işime yarardı ya da varsa atarmısınız şimdiden teşekkürler😊
Merhaba, bu konuyla ilgili araştırma yapmayı düşünüyordum fakat emin olamamıştım, siz de söyleyince yapmayı iyice düşündüm 😊 Şuan derslerimden dolayı biraz yoğunum fakat en yakın zamanda yazmayı düşünüyorum. Yazınca size de haber veririm, iyi günler🥰

cicininannesi

Aktif Üye
Merhaba, bu konuyla ilgili araştırma yapmayı düşünüyordum fakat emin olamamıştım, siz de söyleyince yapmayı iyice düşündüm 😊 Şuan derslerimden dolayı biraz yoğunum fakat en yakın zamanda yazmayı düşünüyorum. Yazınca size de haber veririm, iyi günler🥰
Teşekkürler çok iyi olur sizede😊

cicininannesi

Aktif Üye
Merhaba forumda da bu konu ile ilgili bir sürü yazı var vaktiniz olursa okumanızı tavsiye ederim. Bunun dışında her zaman sorunuzada destek veririz. İnş sağlıklı güzel yavrular görürsünüz.
Örnek olması adına bir konuyu paylaşıyorum.
Teşekkür ederim 😊

cicininannesi

Aktif Üye
Merhaba forumda da bu konu ile ilgili bir sürü yazı var vaktiniz olursa okumanızı tavsiye ederim. Bunun dışında her zaman sorunuzada destek veririz. İnş sağlıklı güzel yavrular görürsünüz.
Örnek olması adına bir konuyu paylaşıyorum.
taha ben yuvalık takmalımıyım ordamı çiftleşiyorlar ?

cicininannesi

Aktif Üye
Yuvalık takmalısın. Bulabilirsen folluklu olsun. Hem yuva dişi hem yuvalık içi çiftleşmeler oluyor ancak genelde kuşlar kendilerine yuva hazirladiktan sonra çiftleşmeye başlıyor. Kuşların kızışmasınıda hızlandırıyor. Yuvalık içine kara cam talaşı ya da hamster talaşı lazım biraz dişi istemezse kendisi atıyor malzemeyi dışarı
Tamam saol

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hadi bakalım gelsin yumurta ve yavrular gözümüz gönlümüz açılsın 🥰