• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! M kuşum ince bir sesle vikliyor ve sürekli boynunu kaşıyor

Yoko

Yeni Üye
Muhabbet kuşlarım 1 jafta falan önce bitlenmişlerdi erken farkedip tedavisini yaptık geçti fakat erkek olan kuşum sürekli boynunu kaşıma, ince ve sessiz bir şekilde vikleme ya da cıyaklama gibi bir ses çıkarıyor parmağımla onu okşadığımda daha rahatlamış gözüküyor ama bıraktığımda tekrar kaşınmaya devam ediyor, bitlendiklerinde de veteriner şırıngaya bit ilacı koymuştu yaısını birini yarısını diğerine boynunu arkasına damlatın demişti yapmıştık ama sonra kedi köpek için olduğunu ama m kuşları içinde kulanılabileceğini o yüzden azıcık verdiğini falan söylemiş neyse bikaç gündür böyle kuşum ama dişi olanda bir sorun olmadı dişi olan da bir kaç aylık bebek ne yapmalıyım olan m kuşuma?

Soner

Aktif Üye
Damlada sıkıntı olacagını düsünmüyorum spreyden daha etkili ayrıca o sesi cıkardıgında bir video cekip paylasabilirseniz yardımcı olmaya calısalım

nils

Yeni Üye
Merhaba benim muhabbet kusumda da aynı problem var acaba siz bu sorunu cozebildiniz mi baya halsiz korkuyorum ölecek diye

Üst Alt