M mustafa06 Yeni Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 5 Tepkime puanı 3 Puanları 3 20 Ocak 2023 #1 İki tane dişim olduggundan birini verip erkek sultan papağanı almak istiyorum ilgilenenler ve bilgi için lütfen özelden ulaşınız.. Yer Kastamonu Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Ocak 2023
İki tane dişim olduggundan birini verip erkek sultan papağanı almak istiyorum ilgilenenler ve bilgi için lütfen özelden ulaşınız.. Yer Kastamonu
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,752 Tepkime puanı 26,732 Puanları 113 Yaş 41 20 Ocak 2023 #2 Telefon numarası yazmak yasaktır konuyu düzenledim hayırlısı olsun ayrıca yer neresi belirtir misiniz
Telefon numarası yazmak yasaktır konuyu düzenledim hayırlısı olsun ayrıca yer neresi belirtir misiniz
M mustafa06 Yeni Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 5 Tepkime puanı 3 Puanları 3 20 Ocak 2023 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Telefon numarası yazmak yasaktır konuyu düzenledim hayırlısı olsun ayrıca yer neresi belirtir misiniz Genişletmek için tıkla ... Kastamonu
Şehmus BAKIR' Alıntı: Telefon numarası yazmak yasaktır konuyu düzenledim hayırlısı olsun ayrıca yer neresi belirtir misiniz Genişletmek için tıkla ... Kastamonu