• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lütfen yardımcı olur musunuz?

Şerbet

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
Uçarken tıkanma sulu hapşırma göğüs şişkinlipi
Kullanılan İlaç
Mikostatin günde 1 damla probiyotik 1 hafta verildi
Kuşuma kursak enfeksiyonu denmişti mikostatin günde bir kez ağızdan bir damla suyuna probiyotik 1 hafta bu şekilde tedavi uyguladık fakat mikostatini tam yutmadı tükürdü hep. Göğüs şişkinliği sulu hapşırması devam ediyor. Lütfen yardımcı olun oğlum için çok geç olmasından korkuyorum ne yapmalıyım şimdi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzun sindirim hastalığı var Kursak şişkinliği o yüzdendir.. yedikleri ile ilgili sonuçlar tahlil gerektiren bir vaka öyle sindirim duzenliyici ile iyileşmez tavsiyem onu kanatlı uzmanına götürün ve bir haftalık mikostatin tedavisi bile fayda göstermemiş bence ihmal etmeyin tahlil yaptırin sonuca göre doğru ilaçlar verilsin

Şerbet

Paylaşımcı
Kuşunuzun sindirim hastalığı var Kursak şişkinliği o yüzdendir.. yedikleri ile ilgili sonuçlar tahlil gerektiren bir vaka öyle sindirim duzenliyici ile iyileşmez tavsiyem onu kanatlı uzmanına götürün ve bir haftalık mikostatin tedavisi bile fayda göstermemiş bence ihmal etmeyin tahlil yaptırin sonuca göre doğru ilaçlar verilsin
Ben Elazığ da yaşıyorum nereye götürebilirim yardımcı olabilir misiniz? Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı

Şerbet

Paylaşımcı
@Şehmus BAKIR Elazığ da bir veteriner bunu vermiş eşime burda tahlil yapan yer yok demiş bunu bir hafta boyunca 1ml 1 tam suluğa koyup verin demiş. Size danışmak istedim ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Üst Alt