• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Lütfen yardım. Kuşumda kötü koku,halsizlik ve garip dışkı.

corvoscaletta

Yeni Üye
Merhabalar. Erkek kuşumda bir haftadir halsizlik var. Sesi soluğu çıkmıyor tüm gün uyuyor. tünekte de durmamaya başladı yerde uyuyor. Anüsünde iki kere dışkı birikti ılık su ve kulak çubuğu ile korkutmadan temizledim. İştahı çok kabarık eskiden de fazla yemek yiyor. Bugün nefesinde kötü koku fark ettim. Yarın bir şekilde para bulup veterinere gideceğim ama geceyi geçirememesinden korkuyorum. Neler yapabilirim? Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. Erkek kuşumda bir haftadir halsizlik var. Sesi soluğu çıkmıyor tüm gün uyuyor. tünekte de durmamaya başladı yerde uyuyor. Anüsünde iki kere dışkı birikti ılık su ve kulak çubuğu ile korkutmadan temizledim. İştahı çok kabarık eskiden de fazla yemek yiyor. Bugün nefesinde kötü koku fark ettim. Yarın bir şekilde para bulup veterinere gideceğim ama geceyi geçirememesinden korkuyorum. Neler yapabilirim? Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba geçmiş olsun
Dışkısında idrar renklenmiş bakteri var, iç parazit olabilir, dışkının anüste birikmesi iplik gibi sarkmasıda bir işarettir, ağızda eşki peynir kokusu mu var, öğürme oluyor mu?
Çok yediği zaman koku olabilir, kursaktan gelir

corvoscaletta

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Dışkısında idrar renklenmiş bakteri var, iç parazit olabilir, dışkının anüste birikmesi iplik gibi sarkmasıda bir işarettir, ağızda eşki peynir kokusu mu var, öğürme oluyor mu?
Çok yediği zaman koku olabilir, kursaktan gelir
Teşekkürler cevabınız için. Ağzında çürük bir koku var öyle tarif edebilirim. Bu akşam yapabileceklerim neler? petshopa doğru yola çıkacağım biraz sonra

corvoscaletta

Yeni Üye
Teşekkürler cevabınız için. Ağzında çürük bir koku var öyle tarif edebilirim. Bu akşam yapabileceklerim neler? petshopa doğru yola çıkacağım biraz sonra
öğürme kusma yok sadece bazen gagasını açıyor esner gibi. gaga gıcırdatma da var yazmayı unuttum kusura bakmayın.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çürük kokusu kursakta birikmeden kaynaklı olabilir
Grit kum veriyor musunuz
Petshoptan temin edebilirsiniz
Sindirimi kolaylaştırır

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
öğürme kusma yok sadece bazen gagasını açıyor esner gibi. gaga gıcırdatma da var yazmayı unuttum kusura bakmayın.
Estağfurullah gıcırdatma normal, siz grit kum alıp hemen kafese yemlik yada suluk içinde bırakın yesin
Kursak çok dolu olunca esneme yapar

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Parazit için petshoptan halledebileceğim bir şey var mıdır Demet hanım? Çok sağolun tekrardan.
Rica ederim, petshoptan alınmaz yoktur😔
♦Kuşlar için zeolit tozu kullanmalısınız mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
İç paraziti söküp atar bağırsak florasını düzenler sindirimi kolaylaştırır, ağır metallerden uzaklaşır
♦Ayrıca Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
İnternet veya mamaist.com dan Bölünmüş olarak temin edebilirsiniz

Ekli dosyalar

Üst Alt