• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

LÜTFEN ÇOK ACİL

bugraozcan

Yeni Üye
MERHABA LÜTFEN YARDIM EDİN DİŞİ SULTAN PAPAĞANIM ÇOK HASTA. Çok halsiz ayakta duramıyor ve yem kırabilecek durumu yok mama aldım şırınga ve aparatla midesine enjekte ediyorum.
Kanadında topaklık var yeni çıktı Kıbrıs’ta yaşıyorum hiç bir veteriner kuşlardan anlamıyor takviye olarak ne verebilirim😭

BayanLegolas

Yeni Üye
Merhabalar kuşunuzun fotosunu ve temiz bir peçeteye yeni yapılmış dışkı fotosunu paylaşırsanız size çok daha iyi yardımcı olacaklardır geçmiş olsun

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Kusunuzun Dişki Fotoğrafını Ve Videosunu Ekler misiniz ? @Demet bükay Ablacım Müsait Olduğu Zaman İlgilenir misin ?🌸❤ Kibris Tarafinda Veteriner Yok Diye Biliyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun poposunda şişlik var mı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuzun son durumu nedir. Dişi ise aklıma yumurta sıkışması geldi. Tünekte videosunu görebilir miyiz. Yandan şekilde olsun. Popo kısmı ne durumda bir görelim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu şekilde ayakta dahi duramıyor kanadındada böyle bir şişkinlik var
Merhaba geçmiş olsun, kanadını çarpmış muhtemelen ödem oluşmuş, ani stres mi yaşadı?
İshal ve enfeksiyon var dışkıda😔
Kıbrıs da bir arkadaşımız daha vardı ve kuşunu götürmüştü öyle hatırlıyorum, el beslemeyi ne ile yapıyorsunuz? A21 versele laga mı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
MERHABA LÜTFEN YARDIM EDİN DİŞİ SULTAN PAPAĞANIM ÇOK HASTA. Çok halsiz ayakta duramıyor ve yem kırabilecek durumu yok mama aldım şırınga ve aparatla midesine enjekte ediyorum.
Kanadında topaklık var yeni çıktı Kıbrıs’ta yaşıyorum hiç bir veteriner kuşlardan anlamıyor takviye olarak ne verebilirim😭
Gazimağusa, lefkoşa ve girne de kanatlı uzmanı var mutlaka götürün

bugraozcan

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun, kanadını çarpmış muhtemelen ödem oluşmuş, ani stres mi yaşadı?
Kıbrıs da bir arkadaşımız daha vardı ve kuşunu götürmüştü öyle hatırlıyorum, el beslemeyi ne ile yapıyorsunuz? A21 versele laga mı?
İnanın bilmiyorum buradaki ürünler çok kısıtlı
Gazimağusa, lefkoşa ve girne de kanatlı uzmanı var mutlaka götürün
nerede lütfen söyleyin

bugraozcan

Yeni Üye
El ile besleme maması yazıyor toz su ile karıştırıp besliyorum sadece

Üst Alt