• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

lutfen bakin ! Muhabbet kusum kustu

Aley

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma , hapşırma
Hastalık Belirti Tarihi
27 Haz 2024
Dunde bu saatlerde yem yerken hapşırmaya baslayip kursaginda ne kadar yem varsa hepsini çıkartmıştı bugun de aynı sekilde cikardi sanki bogazina takilmis da çıkartiyor gibi ishalde değil keyfi de yerinde ama neden oluyor anlamadim yemini kendi yemi petshopta yok diye başka bir yem almıştım içinde kizginlastirici tohum varmis acaba o yapabilir mi diye düşündüm cunku daha onceden olmamıştı bu ciddi bir durumu yoktur dimi

kuçi

Aktif Üye
grit kum veriyor musunuz? yavrunuzun beyaz pecete uzerine yeni yapilmis bir kac dişkisini ve kuyruguda gozukecek sekilde videosunu eklerseniz daha kolay yardimci olunur

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dunde bu saatlerde yem yerken hapşırmaya baslayip kursaginda ne kadar yem varsa hepsini çıkartmıştı bugun de aynı sekilde cikardi sanki bogazina takilmis da çıkartiyor gibi ishalde değil keyfi de yerinde ama neden oluyor anlamadim yemini kendi yemi petshopta yok diye başka bir yem almıştım içinde kizginlastirici tohum varmis acaba o yapabilir mi diye düşündüm cunku daha onceden olmamıştı bu ciddi bir durumu yoktur dimi
Merhaba, yeni yem bayat, nemli olabilir vermeyin lütfen, entrobac verin 3 gün üst üste ve bol su
Eski yemi neyse ona dönüş yapın
Acilen o yemden kurtulun

Aley

Yeni Üye
Merhaba, yeni yem bayat, nemli olabilir vermeyin lütfen, entrobac verin 3 gün üst üste ve bol su
Eski yemi neyse ona dönüş yapın
Acilen o yemden kurtulun
Anladim teşekkürler ben kizginlastigini dusunmeye baslamistim keyfi filan cok yerinde cunku ishali filan da yok bir de entrobaci nerden alabilirim biliyor musunuz ?

Aley

Yeni Üye
grit kum veriyor musunuz? yavrunuzun beyaz pecete uzerine yeni yapilmis bir kac dişkisini ve kuyruguda gozukecek sekilde videosunu eklerseniz daha kolay yardimci olunur
Kus kumundan bahsediyorsaniz evet her gun de yiyor görüyorum kalamar kemigi filanda var onu kemirmeyo de seviyor ayni sekil bugünde yem cikardi sanki kizginlasmista birini besliyor gibi cikartiyor tum kursağında ki yemi diski olarakta cekebilir miyim bilmiyorum cunku pecete yedigi icin altina misir granuru koyuyorum keyfi de suan cok yerinde pasanin kuyrugu şu şekilde sabit

Ekli dosyalar

kuçi

Aktif Üye
kizginligada girmis olabilir bilemiyorum. enterobac gervit gibi takviyeleri mamaist.com dan bölünmüs olarak alabilirsiniz 😊

Aley

Yeni Üye
kizginligada girmis olabilir bilemiyorum. enterobac gervit gibi takviyeleri mamaist.com dan bölünmüs olarak alabilirsiniz 😊
Anladim teşekkürler durumu kötüleşti kusumun siyah diski yapti ve keyfi de gitti gibi

Aley

Yeni Üye
Elimde maalesef suan fotoğraf yok ama su fotoğraftakinin aynisi yem yemeyince daldari verdim biraz kendine geldi

Ekli dosyalar

Aley

Yeni Üye

Ekli dosyalar