Merhabalar. Bugün sizi ailemizin 2 üyesi ile tanıştırmak için bu yazıyorum. Uzun süredir bu formun içerisinde aktifim ancak Luna ve cimbomu tanıtmadığımı farkettim. Luna Haziran 2023 doğumlu erkek sultanpapağanıdır. Cimbom Temmuz 2024 doğumlu aslında Lunaya eş olsun diye sahiplenilmiş erkek çıkan bir sultan papağanıdır. Cimbomun bu 3. ismi olabilir
. (Balkız, Limon, Cimbom) Çok hareketli bir kuş ve uçmayı öğrenirken kafasını yarmışlığı var. Rengi parçalı bulutlu
bir havayı andırdığı ve tedavi sırasında RİF den dolayı kafası kırmızı dolaştığından bu isimde karar kıldık.
Luna nın ismi başından beri aynıydı. Ben kendimi bildiğimden beri hayvanlara bakıyorum. Bir çiftliğimiz var. Bu hayvanlar arasında 8 yıl beraber yaşadığımız Çapkının vedası çok üzdüğünden evde kuş beslemiyordum. Birazcık annemin temizlik
endişeleride bu sürece katkıda bulunuyordu. Ta ki üniversite son sınıfta 4 yıldır beraber olduğum sevgilimle ayrılana kadar. Hayatımda büyük bir boşluk oluştuğunu hissettim. Kötü bir tabir olacak ama çivi çiviyi söker hesabı Sertap Erener’in “ bir kedi alırım sende anneni çağır” katkılarıyla. Kuş üretimi yapan abimizin yanına gittim. Çok dürüst bir insandı kendisi. Beni doğru yönlendirerek Luna ile tanıştırdı. Gündüz tanıştık. Akşam annemlerden saklanarak kimseye çaktırmadan gittim aldım. Sonraki 15 gün boyunca kimseye çaktırmadan eğitmeye başladığım dönem başlamış oldu.Dönüş yolunda çok güzel bir
dolunay vardı. Adını bundan dolayı Luna olmasına karar verdim.
Hikayelerimizin devamını takip ederek öğrenebilirsiniz
Luanli YouTube hesabımız
Luna.cimbom instagram hesabımız

Luna nın ismi başından beri aynıydı. Ben kendimi bildiğimden beri hayvanlara bakıyorum. Bir çiftliğimiz var. Bu hayvanlar arasında 8 yıl beraber yaşadığımız Çapkının vedası çok üzdüğünden evde kuş beslemiyordum. Birazcık annemin temizlik

Hikayelerimizin devamını takip ederek öğrenebilirsiniz

Luanli YouTube hesabımız
Luna.cimbom instagram hesabımız
Ekli dosyalar
-
1.6 MB Görüntüleme: 11
-
547.5 KB Görüntüleme: 11