• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

LOVE MAMA

uğur.karabun

Yeni Üye

LOVE MAMA MIZIN FARKI İLE SİZLER DE KUŞLARINIZ DAN YAVRU ALACAKSINIZ.YAVRUSU OLMAYAN YUVA KALMAYACAK 05462655559

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hoşgeldiniz maşallah hayırlı olsun inşallah

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Hoşgeldiniz Rabbim helal kazanç nasip eylesin bereketli olsun

emre kut

Yeni Üye
mamayı bi tanıdığım dün verdi ve eve geldiğimde poşetin içinde küçük kırmızı ve siyah böcekler vardı araştırdım serin bi yerde olması lazımmış ve ya buzdolabında durmalıymış sordum hiç dolaba koymadım poşette havasız olduğundan böceklenmiştir dedi.Bende dün akşam onu tepsiye döküp balkona balkona koydum böcekler yoktu tane tane dökülüyolardı bende verdim kuşlarıma ve onu da kavınoza koyup buzdolabına koydum
sizce vermemde bi sakınca olur mu?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yem olsaydı bişey olmaz derdim çünkü kabuğu var yemlerin ama mamada sıkıntı olur bu yüzden kullanmayın derim olabilecek kursak enfeksiyonlarına yol açar

emre kut

Yeni Üye
Yem olsaydı bişey olmaz derdim çünkü kabuğu var yemlerin ama mamada sıkıntı olur bu yüzden kullanmayın derim olabilecek kursak enfeksiyonlarına yol açar
kuru mama ya kuru olduğu için bi sıkıntı olurmu yinede, sabah vermiştim baya sevdi dişi kuşum