• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lipom ve kemikte rahatsızlık

scl_lkm

Aktif Üye
İyi akşamlar 2 yıl önce anneliğine başladığım bir dişi mubişimde kilo sorunu vardı, bugün Lipom olduğunu, hava keselerinin etrafının bile yağ tuttuğunu ayrıca kemik sorunu olduğunu öğrendim. Homeopatik T , Kr ve P ile tedaviye başladık. Bu süreci yaşayan mubişleriniz oldu mu iyileştiler mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İyi akşamlar sanırım gözde hocama götürdünuz? İlaçların etkisini iyi bilirim kullanıp faydasını çok gördüm yağlanmalar için diyet ve Spor önemlidir 👍 kemik sorunu tam olarak nedir? Mümkünse kuşunuzun videosunu görebilirmiyiz ve hocamın diyet programı var kendisinden rica ederek isteyin çok faydalıdır 😊

scl_lkm

Aktif Üye
Evet gözde hanıma gittim, çok samimi çok iyi ilgilendi sağ olsun. Diyet listesini de paylaştı uçmasının zor olduğunu yürüterek spor yaptırabileceğimi belirtti. Kemik tümörü olabilirmiş maalesef :( yaşam koşullarını iyileştirmek içinde bahsettiğim takviyeleri önerdi, yaşamımız boyunca kullanacağız.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet gözde hanıma gittim, çok samimi çok iyi ilgilendi sağ olsun. Diyet listesini de paylaştı uçmasının zor olduğunu yürüterek spor yaptırabileceğimi belirtti. Kemik tümörü olabilirmiş maalesef :( yaşam koşullarını iyileştirmek içinde bahsettiğim takviyeleri önerdi, yaşamımız boyunca kullanacağız.
İyi olacak inşallah 🙏 son durumunu görebilir miyiz müsait olduğunuzda

scl_lkm

Aktif Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İnşallah iyi olur 🙏🏼 Olmazsa da inşallah acı çekmez 🙏🏼 Şimdi kızım uyuyor yarın güncel foto paylaşımı yaparım çok teşekkür ederim, gözde hanıma sizin tavsiyeniz ile gitmiştim bu arada.
Besleme gibi acil Bir durum olursa yardımcı olmaya hazırım😊 yarın video bekliyoruz hayırlı geceler kızınıza da iyi uykular 🙏

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Anlık videomuz
Maşallah bıdığa 🧿 Maalesef bu minicik canlarda insanlarda görülebilen çoğu hastalık olabiliyor. Ama çoğunluğu kanatlı uzmanlarının yaygın olmaması ya da maddi imkansızlıklar sebebiyle, sorun tespit edilemeden, melek oluyorlar. Sizin bıdığınız ise çok şanslı. İlgili ve onu çok seven bir annesi var ayrıca bir uzmana muayene olabildi. Artık çok daha iyi olacak inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Ufaklığa ve size sağlıklı, mutlu, uzun ömürler dilerim 🌸

scl_lkm

Aktif Üye
Maşallah bıdığa 🧿 Maalesef bu minicik canlarda insanlarda görülebilen çoğu hastalık olabiliyor. Ama çoğunluğu kanatlı uzmanlarının yaygın olmaması ya da maddi imkansızlıklar sebebiyle, sorun tespit edilemeden, melek oluyorlar. Sizin bıdığınız ise çok şanslı. İlgili ve onu çok seven bir annesi var ayrıca bir uzmana muayene olabildi. Artık çok daha iyi olacak inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Ufaklığa ve size sağlıklı, mutlu, uzun ömürler dilerim 🌸
Öncelikle çok teşekkür ederim, Umarım birlikte geçireceğimiz sağlıklı yıllarımız çoktur 🙏🏼 Maalesef tedavisi kendisinden pahalı diye arz talep oluşmamasından da kaynaklı kanatlı uzmanı az :( ebeveyn olmak her türlü sorumluluğu taşımayı gerektiriyor çocuğumuzun insan olması şart değil :) iş yoğunluğu bazen ihmal ediyorum diye bile üzülüyorum ama ne mutlu bana ona iyi bir anne olabiliyorsam 🙏🏼 Bilgi vermek benzer sorunlarını yaşayanları da yönlendirmek açısından ara ara durum güncellemesi yaparım :) bizim için dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin iyileşelim 🌸

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Öncelikle çok teşekkür ederim, Umarım birlikte geçireceğimiz sağlıklı yıllarımız çoktur 🙏🏼 Maalesef tedavisi kendisinden pahalı diye arz talep oluşmamasından da kaynaklı kanatlı uzmanı az :( ebeveyn olmak her türlü sorumluluğu taşımayı gerektiriyor çocuğumuzun insan olması şart değil :) iş yoğunluğu bazen ihmal ediyorum diye bile üzülüyorum ama ne mutlu bana ona iyi bir anne olabiliyorsam 🙏🏼 Bilgi vermek benzer sorunlarını yaşayanları da yönlendirmek açısından ara ara durum güncellemesi yaparım :) bizim için dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin iyileşelim 🌸
Bir an önce şifa bulsun inşallah 🙏 Sevgiler 🌸