• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aydın Limon kaçtı

Faik Akay

Aktif Üye
Kusumuz Limon maalesef kaçtı ve bulamadık bunu buraya niye yazıyorum bende bilmiyorum ama çok fazla canım sıkkın tek derdim birilerinin yakalayıp sahiplenmeleri .. 8 yasinda bir kızım var bir turlu öğretemedim nasıl ne zaman nerde sevmesi gerektigini en sonunda da kacirdi, kısa sürede çok bağlandım evladım gitmis gibi suan ikamet Aydın-Nazilli-Aydoğdu Mah. Buradan denk gelip ulasilmasi zor ama bi umut yaziyorum eger yakalayan falan olursa vermesi bile önemli değil sağ oldugunu bilmek bizim için yeterlidir isimsiz sekilde bile yazabilirsiniz.

Son düzenleme:

efe1903

Tutkulu
Kusumuz Limon maalesef kaçtı ve bulamadık bunu buraya niye yazıyorum bende bilmiyorum ama çok fazla canım sıkkın tek derdim birilerinin yakalayıp sahiplenmeleri .. 8 yasinda bir kızım var bir turlu öğretemedim nasıl ne zaman nerde sevmesi gerektigini en sonunda da kacirdi, kısa sürede çok bağlandım evladım gitmis gibi suan
Al kafesi eline telefondan muhabbet kuşu sesi aç gez etrafı. Olmadı çevrede bakkallar petshoplar alışveriş yapılan yerlere numaranı bırak haber versinler bulan olursa. Fotoğraflarını çıkartıp asabilirsiniz son çare etrafa.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba çok üzüldüm. Hastalıktan vefat etmesi evet insanı çok yaralıyor ama sapasağlamken hayatınızdan yok olması ayrı bir üzüntü. Belli olmaz size alışıksa evcilse bir ihtimal bulunabilir. Arkadaşın dediği şekilde yol izleyebilirsiniz.