Merhaba limon suyunun kuşlarin bağırsak florasını bozduğunu duymuştum bugün bir sayfada limon çekirdeğinin ağrı kesici özelli olduğunu okudum.Ne kadar doğru ? Bilen daha önce deneyimleyen arkadaşlarimiz varsa fikirlerini yazabilir mi
Merhaba limon suyunun kuşlarin bağırsak florasını bozduğunu duymuştum bugün bir sayfada limon çekirdeğinin ağrı kesici özelli olduğunu okudum.Ne kadar doğru ? Bilen daha önce deneyimleyen arkadaşlarimiz varsa fikirlerini yazabilir mi Ekli dosyayı görüntüle 73944
Evet elma gibi bir çok meyvenin çekirdeğinin zehirli olduğunu biliyorum ama limon çekirdeği konusunda kararsızlık söz konusu sanırım.Üzüm çekirdeğide kuşlar için yararlı olduğu söyleniyor onuda ilk kez duydum ama ne kadar doğru olduğu hakkında kesin bir bilgi sahibi değilim.O yuzden deneyimleyen arkadaslar var ise fikirlerini sunmaları bizler için önemli diye düşünüyorum.
Evet elma gibi bir çok meyvenin çekirdeğinin zehirli olduğunu biliyorum ama limon çekirdeği konusunda kararsızlık söz konusu sanırım.Üzüm çekirdeğide kuşlar için yararlı olduğu söyleniyor onuda ilk kez duydum ama ne kadar doğru olduğu hakkında kesin bir bilgi sahibi değilim.O yuzden deneyimleyen arkadaslar var ise fikirlerini sunmaları bizler için önemli diye düşünüyorum.