• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Limon çekirdeği kuşlar için zararlı mıdır ?

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba limon suyunun kuşlarin bağırsak florasını bozduğunu duymuştum bugün bir sayfada limon çekirdeğinin ağrı kesici özelli olduğunu okudum.Ne kadar doğru ? Bilen daha önce deneyimleyen arkadaşlarimiz varsa fikirlerini yazabilir mi Screenshot_20241216-232001~2.png

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba limon suyunun kuşlarin bağırsak florasını bozduğunu duymuştum bugün bir sayfada limon çekirdeğinin ağrı kesici özelli olduğunu okudum.Ne kadar doğru ? Bilen daha önce deneyimleyen arkadaşlarimiz varsa fikirlerini yazabilir mi Ekli dosyayı görüntüle 73944
Limon çekirdeğini hiç kullanmadım, öneren makaleler okudum yine de ne olur ne olmaz diye kullanmam ben o konularda pimpirikliyim

zynpp.

Paylaşımcı
Limon çekirdeğini hiç kullanmadım, öneren makaleler okudum yine de ne olur ne olmaz diye kullanmam ben o konularda pimpirikliyim
Evet elma gibi bir çok meyvenin çekirdeğinin zehirli olduğunu biliyorum ama limon çekirdeği konusunda kararsızlık söz konusu sanırım.Üzüm çekirdeğide kuşlar için yararlı olduğu söyleniyor onuda ilk kez duydum ama ne kadar doğru olduğu hakkında kesin bir bilgi sahibi değilim.O yuzden deneyimleyen arkadaslar var ise fikirlerini sunmaları bizler için önemli diye düşünüyorum.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet elma gibi bir çok meyvenin çekirdeğinin zehirli olduğunu biliyorum ama limon çekirdeği konusunda kararsızlık söz konusu sanırım.Üzüm çekirdeğide kuşlar için yararlı olduğu söyleniyor onuda ilk kez duydum ama ne kadar doğru olduğu hakkında kesin bir bilgi sahibi değilim.O yuzden deneyimleyen arkadaslar var ise fikirlerini sunmaları bizler için önemli diye düşünüyorum.
Evet varsa ben de sevinirim valla