• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuyruk titremesi

meysa

Yeni Üye
1-1.5 aylık muhabbet kuşumun kuyruğunda hafif bir titreme var hafif olanı normal midir yoksa hiç mi titrememesi gerekiyor dışkısı vs normal yardımcı olursanız sevinirimm🙏

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Video atar mısınız

meysa

Yeni Üye
dışkısı iştahı normal endişelendim bi sorunu mu var acaba?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Endişe edecek bir durum görmüyorum 😊 her kuşta olan bir durum olsun o kadar titreme nefes alıyor sonuçta 😊🥰 siz takviyeleri,ürünleri eksik etmeyin gervit, entrobac, kalamar kemiği, grit kum vs bunları hayatı boyunca düzenli şekilde kullanın ekstra bir durum olmadığı müddetçe bu takviyeler, ürünler kuşunuzu hastalıklara karşı korur 🙏🏻ve tabikide bolca ilgi ve sevgi iyi forumlar 🌸

meysa

Yeni Üye
Endişe edecek bir durum görmüyorum 😊 her kuşta olan bir durum olsun o kadar titreme nefes alıyor sonuçta 😊🥰 siz takviyeleri,ürünleri eksik etmeyin gervit, entrobac, kalamar kemiği, grit kum vs bunları hayatı boyunca düzenli şekilde kullanın ekstra bir durum olmadığı müddetçe bu takviyeler, ürünler kuşunuzu hastalıklara karşı korur 🙏🏻ve tabikide bolca ilgi ve sevgi iyi forumlar 🌸
hepsini temin ettim çok teşekkür ederim 🩷