• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşunun hastalığı ne

hetra

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 2 yaşında dişi bir kuş. 1 gün önce kanatlarını açmış ve halsiz duruyordu. Elime aldığımda acı çektiğini fark ettim kıvranıyordu fiziksel hiç bir şey göremedim. İştahı kesildi, su içmiyor. Normal dururken dilini dışarı çıkarıyor(belirli aralıklarla). Çırpınmaları çok şiddetli oluyor ayakta zor duruyor çırpınırken. Gagasını çok sert kaşıyor ya da bir yere sürtüyor bazen ben de elimle kaşıyorum. Bazen düzeliyor uçuyor. Bazen de nöbet gibi ağrısı geliyor kıvranıyor. Yakınımdaki veterinerler kuşlardan anlamıyor. Petshop'tan bağırsak vitamini aldım ama daha kullanmadım. Nadiren öğütülmüş fındık yiyor. Hastalığı ne olabilir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Streamable.com üzerinden videosunu paylaşır mısınız? Henüz vermeyin o vitamini, etkisiz onlar zaten. Güncel dışkılarını da görelim.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Durumunun gözükeceği bir video ekleyin lütfen farklı bir şey yemiş olabilir mi çiçek yada insan gıdası zehirlenme türü belirtiler var sanki @Burçak A. Ankara da veteriner konusunda yardımcı olacaktır.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu miniğin kanatlı uzmanına gitmesi lazım salmonella, e coli olabilir size tavsiyem telepati hayvan hastanesi, uğur pet veteriner kliniği, kavaklıdere veteriner kliniği bu içinden birisine acilen götürmeniz 🙏🌸

Üst Alt