• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun yanında 1 çift var konuşur mu

Furkan82828282

Paylaşımcı
Öncekikle hayırlı günler benim erkek kuşum var konuşturmak için bu kuş çift olan kuşlarla aynı odada kalıyor başka odaya alma şansım yok çünkü gelen giden çok oynar o yüzden alamam ama benim bildiğim kadarıyla 2 kuş varken konuşturmak zor olur yani birbirleriyle konuşurlar benimle ilgilenmezler ama kuşlar aynı odada ne yapmalıyım aralarına birseymi koyayım kafeslerini mi uzaklastirayim (oda çok büyük değil) önerilerinizi bekliyorum

Furkan82828282

Paylaşımcı
Öncekikle hayırlı günler benim erkek kuşum var konuşturmak için bu kuş çift olan kuşlarla aynı odada kalıyor başka odaya alma şansım yok çünkü gelen giden çok oynar o yüzden alamam ama benim bildiğim kadarıyla 2 kuş varken konuşturmak zor olur yani birbirleriyle konuşurlar benimle ilgilenmezler ama kuşlar aynı odada ne yapmalıyım aralarına birseymi koyayım kafeslerini mi uzaklastirayim (oda çok büyük değil) önerilerinizi bekliyorum
@Demet bükay @Burçak A. yardımcı olur musunuz lütfen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Şöyle yapabilirsiniz, mesela youtubedan babacık, cici kuş sesleri açın zaten ayrı kafestelerse hepsi dinlesin 😊

Üst Alt