• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşun tüylerindeki siyahlık

birkusannesi

Yeni Üye
Merhabalar kuşumun tüyleri uzun bir süredir uçları siyah/ yanmış gibi. Nedenini bilmiyorum kuşu elimize alıp çok seviyoruz onla alakası var mıdır? Ekstra vermem gereken vitamin vb?
1 ve 2 güncel hali
3 fotoğraf 1-2 sene önce o zaman bayağı felaket durumdaydı

Ekli dosyalar

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Foruma hoşgeldiniz. Tüy dökme dönemlerinde böyle oluyor. Tüy dönemlerinde Bt-Amin Forte kullanmanızı tavsiye ederiz. Ben fotoğraflarda herhangi bir problem göremedim.

birkusannesi

Yeni Üye
Foruma hoşgeldiniz. Tüy dökme dönemlerinde böyle oluyor. Tüy dönemlerinde Bt-Amin Forte kullanmanızı tavsiye ederiz. Ben fotoğraflarda herhangi bir problem göremedim.
Çok teşekkür ederim küçük kuşçularda da satılıyor mudur dediğiniz?

birkusannesi

Yeni Üye
Ayrıca bir şey sorabilir miyim kuş türleri hakkında bilginiz var mı? Oğlumun türü nedir?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tüm ihtiyaçlarınızı sitemizin sponsoru mamaist.com dan temin edebilirsiniz. Kuşunuzun türü konusunda diğer arkadaşlar da baksınlar ama, yerli iri bir kuş. Maşallah. 🙂

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba tüylerde böyle siyah noktalar bazen vitamin eksikliği yada karaciğer le bağlantılı olabilir. Siz takviyelerle vitamin eksikliğini tamamlayın. Multivitamin gervit probiyotik entrobac, tüy destekleyici bt amin forte ve karaciğer koruyucu sedochol. Düzenli şekilde kullanın. Haftanın farklı günlerinde suluğuna koyun. Temin ederseniz bu konu altına güncelleme yapın nasıl kullanması gerektiğini söyleyelim 🌸

birkusannesi

Yeni Üye
Merhaba tüylerde böyle siyah noktalar bazen vitamin eksikliği yada karaciğer le bağlantılı olabilir. Siz takviyelerle vitamin eksikliğini tamamlayın. Multivitamin gervit probiyotik entrobac, tüy destekleyici bt amin forte ve karaciğer koruyucu sedochol. Düzenli şekilde kullanın. Haftanın farklı günlerinde suluğuna koyun. Temin ederseniz bu konu altına güncelleme yapın nasıl kullanması gerektiğini söyleyelim 🌸
Çok sağ olun yakın zamanda temin etmeye çalışacağım:love: