• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun sorunu ne olabilir

Vural1334

Aktif Üye
Merhabalar kuşumun boynunda bir sorun var sanırım ilk defa karşılaştım acaba salmonella belirtisimi tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi video linkini paylaştım şimdiden teşekkürler

Doğacı

Eski Forumcu
Merhaba
Linki paylaşmamışsınız.

Bu belirtiler var mı kuşunuzda? Neden salmonella ihtimali üzerinde durdunuz?

Vural1334

Aktif Üye
Merhaba
Linki paylaşmamışsınız.

Bu belirtiler var mı kuşunuzda? Neden salmonella ihtimali üzerinde durdunuz?
Gönderinizi okudum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bu belirtiler yok sadece kafese tutunduğu zaman boynunu garip bir şekilde çeviriyor sürekli bende tecrübem olmadığı için acaba sallabaş olabilirmi diye düşündüm ve sizinle paylaşmak istedim

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhabalar kuşumun boynunda bir sorun var sanırım ilk defa karşılaştım acaba salmonella belirtisimi tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi video linkini paylaştım şimdiden teşekkürler
Merhaba attığınız videoda galiba sorun var video acılmiyor tekrar paylaşıp linki buraya atar mısınız.
Bir de kuşun beyaz kağıt üzerinde birikmiş dışkılarını görelim

Doğacı

Eski Forumcu
Gönderinizi okudum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bu belirtiler yok sadece kafese tutunduğu zaman boynunu garip bir şekilde çeviriyor sürekli bende tecrübem olmadığı için acaba sallabaş olabilirmi diye düşündüm ve sizinle paylaşmak istedim
Videoyu izledim,etrafındaki kuş seslerini duyup dışarı çıkmak istiyor gibi düşündüm ben. Ayrıca salmonella hastası olan kuş bu kadar enerjik olmaz.

1696325237134.png

1696325260309.png

Dışkılar bu şekil olur.
Kuşunuzun yeni yaptığı birkaç birikmiş dışkının fotoğrafını atar mısınız?

Vural1334

Aktif Üye
Videoyu izledim,etrafındaki kuş seslerini duyup dışarı çıkmak istiyor gibi düşündüm ben. Ayrıca salmonella hastası olan kuş bu kadar enerjik olmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 52940

Ekli dosyayı görüntüle 52941

Dışkılar bu şekil olur.
Kuşunuzun yeni yaptığı birkaç birikmiş dışkının fotoğrafını atar mısınız?
Şuan yavru besliyorlar dışkı için resim atacağım fakat böyle bir dışkıya rastlamadım teşekkür ederim 😊