• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun neyi var

İyi günler kuş ishaldi yeni aldım dün farkettim avidiare verdim bugünde dışkısı koyu kabarık duruyor neo teramisin işe yararı yada ne önerirsiniz teşekkürler

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.....

Bir kaç sorum olacak;
-Kuşunuzun yeme karşı ilgisi nası ?
-Bir fotosu var ekleyebilir misiniz ?
-Dışkının daha yakından net fotosunu ekler misiniz?

Bu durum ne zaman başladı ? vb gibi bilgileri verirseniz net şekilde yardımcı olacağız ....

Ben bu kuşu 2 gün önce aldım dün farkettim poposuna dışkı varmış su gibi yeşildi dışkısı dün avidiare verdim bugünde böyle olmuş dışkı am uyuyor kabarık dün yem yedi bugünde az yedi

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Korkulacak bir durum yok.Stres yapmış biraz , stres durumlarında hafif ishalle seyreder ki ishal yok tam anlamıyla , avidiare başlamışsınız madem 4 günü tamamlayacak şekilde devam edin.Antibiyotik en az 4 gün kullanılmalı ki etkili bir ilaç değil yoksa kullanmayın derdim.
Daha sonra avisol B vitamini alıp kullanmanız toparlar kuşunuzu ,zamanla oturur.Stresi engelemek için alışana kadar rahatsız çok etmeyin .
Omuz hizasında sakin cereyanda kalmayacak bir yere koyun kafesi , Hayırlı olsun kuşunuz......

Çok sagolsun bende neo teramisin var siz ne derseniz onu yaparım 4 gün avidiare 4 gün antibiyotik 4 gün b vitamini budur değilmi yanlış anlamadım

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Neo teramyycn varsa onu kullanın iki antibiyotik kullanmayınız. Sadece neo teramyycin kullanın içeriğinde vitaminde var zaten ,
daha sonrası vitamine gerek yok. 4-5 gün civarı kullanın sonra bir vitamin alınc,alacağınız vitamini haftada 1 vermeniz yeterlidir.
Geçmiş olsun....

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hosgeldiniz gerekli bilgiler verilmistir..birde beraberinde daldari verirseniz ishale iyi gelecektir..gecmiş olsun