• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun neyi var

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Daha önceki konularınızda da yazılmış bu çocuğun durumu iyice kötü olmadan düzgün bir şekilde kanatlı uzmanı tarafından muayene edilip net teşhis koyulmalı ve ona göre bir tedavi uygulanmalı konumunuz İzmir gözüküyor @Aslı Ö. ve @EzgiA arkadaşlarım veteriner konusunda yardımcı olacaktır.

emregl

Aktif Üye
İzmir'in
Merhaba Geçmiş Olsun. Merkeze Gelebilirseniz Kanatli Uzmanı Önerebilirim. Göztepe Hekim Veteriner Kliniği, Mavişehir Veteriner Kliniği Kutlu Bey. Petyum Veteriner Kliniği Bayraklı Manavkuyu.
İzmir'in en kosesindeyim toplu taşımayla 3-4 saat sürer veya normal araç ile 2 saat ve ben çalışıyorum öyle imkanım yok daha önceki konulardaki bütün sorunlar geçti kuşum iyileşti sadece dün akşam ustuden bugün bu saate kadar yapmaya başladı bir problem yok

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
İzmir'in

İzmir'in en kosesindeyim toplu taşımayla 3-4 saat sürer veya normal araç ile 2 saat ve ben çalışıyorum öyle imkanım yok daha önceki konulardaki bütün sorunlar geçti kuşum iyileşti sadece dün akşam ustuden bugün bu saate kadar yapmaya başladı bir problem yok
Farkındayım Yol Uzak. Araç Yoksa Cok Zor.Ama Oralarda Bildiğim Hekim Yok Maalesef. İsterseniz Arayıp Bilgi Alin.