• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşun karnındaki şişlik

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

eva yamaan

Aktif Üye
dışkı bu şekilde abla ve bu karnı şiş kuşum çok halsiz az once yine dal darı yiyodu aldım onunden ben iki gune bir veriyorum dal dari hu sefer en büyük dalı vermiştin çok yemiş diğer kuşa göre cok halsiz uyuyor suyuna sirke attım biraz ama halsizliğinin sebebini anlayamadım

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
peki korkmam gereken bişe varmı neden boyle oldu kuşum
Bu vakalar arttı fazla daldarı yendiği zaman kursak onu ezemiyor veya bazen de daldarı zehirliyor ancak sizin yavrunuz zehirlenmişe benzemiyor o nedenle kursağı fazla doldurmuş zannederim ki

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
dışkı bu şekilde abla ve bu karnı şiş kuşum çok halsiz az once yine dal darı yiyodu aldım onunden ben iki gune bir veriyorum dal dari hu sefer en büyük dalı vermiştin çok yemiş diğer kuşa göre cok halsiz uyuyor suyuna sirke attım biraz ama halsizliğinin sebebini anlayamadım
Evet karın bölgesi şiş, dokununca sert mi yumuşak mı

eva yamaan

Aktif Üye
karnının altlari sert oralar oncedende sertti ben kuruluktan şüphe edip 1 ay zeolit kullandım sizi tavsiyelerinizle sonra 1ayın sonunda biraz daha iyi oldular şuan bıraktım kullanmayı ama az once şiş yere baktım normal derisi gibi yani yumusak ama altlari sert

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
karnının altlari sert oralar oncedende sertti ben kuruluktan şüphe edip 1 ay zeolit kullandım sizi tavsiyelerinizle sonra 1ayın sonunda biraz daha iyi oldular şuan bıraktım kullanmayı ama az once şiş yere baktım normal derisi gibi yani yumusak ama altlari sert
O bölgeyi hafif nemlendirin ve fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

eva yamaan

Aktif Üye
abla geldiğimde aynıydı hala ama elimi uzatınca kaçıyor kaçınca tüylerin kabarıklıgı iniyor eski haline dönüyor nemlendirici sürdürmedi göbek bu şekilde napıcam?1000009291.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

eva yamaan

Aktif Üye
abla benim bişey yapmama gerek varmı şuanlık vitamin falab versem ne alır şişkinliği dal darsın dan oldugunu düşünüyorum sürekli uyuyor dal darısını çok koymuştum sadece onu yemiş oda dokundu sanırım burakardada kanatlı uzman yok şişkinliği kendi başına atlatabilirmi?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
abla benim bişey yapmama gerek varmı şuanlık vitamin falab versem ne alır şişkinliği dal darsın dan oldugunu düşünüyorum sürekli uyuyor dal darısını çok koymuştum sadece onu yemiş oda dokundu sanırım burakardada kanatlı uzman yok şişkinliği kendi başına atlatabilirmi?
Gezsin uçsun dışkılasın ablacım

eva yamaan

Aktif Üye
Çok uçsun yaklaşık 1-2 saat dışarıda olsun
ablacım sagol tavsiyelerin için dünde kabartmıstı kendini ama serbest bıraktıgımda uçuyordu çok sükür şuan iyiye gidiyor kabartmıypr en azından kendini göbeğinin şişkinliğide azaldi uzun bi süre dal darı yasak yem ve suyle idare etcekler sagolun tavsiyeniz için ha birde ben zeolit veriyordum abla bir ay verdim ama yaklasık bir haftadur vermiyorum hapşırıyolar arasıra tekrar vermeye başlasam sorun olurmu?:)

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
ablacım sagol tavsiyelerin için dünde kabartmıstı kendini ama serbest bıraktıgımda uçuyordu çok sükür şuan iyiye gidiyor kabartmıypr en azından kendini göbeğinin şişkinliğide azaldi uzun bi süre dal darı yasak yem ve suyle idare etcekler sagolun tavsiyeniz için ha birde ben zeolit veriyordum abla bir ay verdim ama yaklasık bir haftadur vermiyorum hapşırıyolar arasıra tekrar vermeye başlasam sorun olurmu?:)
Söyleyin bıcırığa az yesin 🤣🤣🤣 Zeolit verebilirsiniz, hapşırıyorsa kekik çayı da iyi gelir ☺