• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun kafasi sürekli böyle

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Streamable Video tekrardan merhaba arkadaşımın kuşu sürekli başını böyle aşağıda tutuyormuş bu neden olabilir ? Kuş 1.5 yaşında yavruyken almış ama en başından beri başı bu şekilde hep aşağıda hiç sabit tutmuyor ya da yukarı kaldirmiyor. Böyle yapması normal mi yoksa bir sebebi olabilir mi ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba hayır bu şekilde olması normal değil. Dışkılar nasıl acaba. Yavruyken bu şekilde sahiplenildiyse yuvalıktayken anne beslerken boyun bölgesi hasar almış olabilir. Çift kuş besleyen yada üretim yapan arkadaşlar daha iyi bilirler yuvalikta iken bu tarz problemler olabilir mi diye. Güncel dışkı fotoğrafı atar mısınız temiz beyaz peçeteye yada kağıda olsun lütfen. Ayrıca yemesi içmesi uçması nasıl.

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba hayır bu şekilde olması normal değil. Dışkılar nasıl acaba. Yavruyken bu şekilde sahiplenildiyse yuvalıktayken anne beslerken boyun bölgesi hasar almış olabilir. Çift kuş besleyen yada üretim yapan arkadaşlar daha iyi bilirler yuvalikta iken bu tarz problemler olabilir mi diye. Güncel dışkı fotoğrafı atar mısınız temiz beyaz peçeteye yada kağıda olsun lütfen. Ayrıca yemesi içmesi uçması nasıl.
Diskilarini şuan atamıyorum ama baktığımda normaldi benim kuşun dışkıları gibiydi, dışkılarında bir sorun yoktu. Yemesi içmesi keyfi yerinde onda da bir sorun yok ve uçmasıda biraz sorunlu gibi alçaktan uçuyor yere konuyor yükseğe çıkamıyor ve az uçuyor aldığından beri böyleymis petsoptan almış 1.5 aylıkken almış

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
1.5 aylıkken bu şekilde sahiplenildiyse yemesi içmesi ve en önemlisi dışkılar normal ise yuvalikta iken sorun olmuş olabilir. Röntgen ile anlaşılır diye düşünüyorum.

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
1.5 aylıkken bu şekilde sahiplenildiyse yemesi içmesi ve en önemlisi dışkılar normal ise yuvalikta iken sorun olmuş olabilir. Röntgen ile anlaşılır diye düşünüyorum.
Bulunduğumuz çevrede kuşlara bakan veteriner olmadığı için götüremiyor ve bir de kuşu severken yemi sindiremedigini farkettim ağzını açıp kapatıyordu elimede bir parça yem çıkardı onlar için de grit kum kullanmasını ve kuşun sağlığı için entrobac gervit siparis vermesini söyledim alırsa tabi

Üst Alt