• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun geceleri kafes demirine gagasıyla asılı kalması

nurays.d

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum genelde gece uyku zamanı gelince salıncağa çıkar. Ama 2 3 gündür kafes demirinde uyuyor. Kendim salıncağa çıkarttırıp ışığı kapıyorum. Kafesinde bir şeyi değiştirmedim. Ne yapabilirim bu durum için?

hexatorpak

Aktif Üye
Kendilerine sormadıkça bilemeyiz. Anormal bir durum görmedikçe sorun yok. Benim maviş bazen yerde yatıyor bazen minaral bloğun üstüne uzanıyor uyuyor.

hexatorpak

Aktif Üye
Buna ne güldüm gerçekten öyle 😂 nerede rahat ederlerse diyecem telde asılı kalmakta ne kadar rahat olur bilemedim 😅
Uyuma şekilleri çok garip olabiliyor. Bazen üzülüyorum bir ömür ayakta geçiriyorlar diye ama rahatı buluyorlar. Papağanım paytak en iyisini yapıyor küçükken annesi ısırmış bacağı kırılmış yamuk kaynamış tırmanma harici tek bacak duruyor(denge amaçlı kendini büke büke vücudu yamuk uçmasına engel oluyor maks 30cm düz uçabiliyor ama tek ayakta durmaya alışmış) bunun yemliği sonsuz yemlikten üstüne çıkıyor yemlerin üstüne yatıyor bunu da şöyle hayal edebiliriz kavurmadan bir yatağımız var gibi müthiş.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
genellikle tedirgin olduklarında asılı yatarlar.Son günlerde başına tedirgin olacak bir şey geldi mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Uyuma şekilleri çok garip olabiliyor. Bazen üzülüyorum bir ömür ayakta geçiriyorlar diye ama rahatı buluyorlar. Papağanım paytak en iyisini yapıyor küçükken annesi ısırmış bacağı kırılmış yamuk kaynamış tırmanma harici tek bacak duruyor(denge amaçlı kendini büke büke vücudu yamuk uçmasına engel oluyor maks 30cm düz uçabiliyor ama tek ayakta durmaya alışmış) bunun yemliği sonsuz yemlikten üstüne çıkıyor yemlerin üstüne yatıyor bunu da şöyle hayal edebiliriz kavurmadan bir yatağımız var gibi müthiş.
Paytak çocuğu merak ettim doğrusu 🥰 Belki müsait olduğunuzda sosyal medyalarimiz için onun güzel bir videosunu kuşlarımizi tanıtalım bölümünde paylaşabilirsiniz 🙏😊